Цей матеріал написано на початку 2017. Але, спостерігаючи за хаосом в МЗС України бачимо — нічого не змінилося...

Спроба злого фельєтону. Треба постібатися з МЗС України, недоміністра Паші Клімкіна, якого вже чекає амбасада в Москві – зручніше їздити до рідні у Воронеж. Та і Послу в США варто швидко пакувати чемодани – елементарно стане фігурнатом кримінальної справи за втручання у вибори Президента США не на боці переможця.

У мене одного виникло стійке враження, що поки ще чинний шеф МЗС, етнічний росіянин з тестем-ватніком, якого за переконаний рашизм нагородив «лічна таваріщ Путін», є мінімум агентом впливу Росії, а реально «младший лейтенант-шістка» ФСБ чи СВР, який саботує прозахідний курс України, свідомо зриваючи євроінтеграцію? Кажуть, його призначення фанатично лобіювали у Кремлі, обіцяючи послаблення з фабрикою у Липецьку? Може слід заарештувати те явище просто зараз, не чекаючи, коли його відвезуть в абсолютно демократичний концтабір на базі Гуантанамо? Є за що… Чи поїде послом до братньої Монголії? І де та істота збирається отримувати підвищену пенсію – в Росії, чи Україні?

kluch_jjoriki_leshenko_novosel-fill-580x380

Як хто не зрозумів, владу взяли республіканці, і дуже може бути, що Хіларі посадять і надовго. Відповідно, висновки щодо наших хуторян з МЗС будуть чіткі і суворі. Мінімум – позбудуться посад. Реакція очікується демонстративна. Росіяни, які зіграли «за правильну сторону», те все вже відчули…

Навіть толерастично-обережні оглядачі зашуганих європейських ЗМІ, визнали, що вплив політтехнологів від офіційної влади Росії і України у президентські вибори в США був безпрецедентним! Хлопці явно переплутали округ в Хацапетівці з Вашингтоном. Зараз будете відгрібати…

592c329434b5c.jpg

Але, до отари роздутих індюків, що однаково не знають зі словником ні англійської, ні української, мало що доходить. Особливо, до мажорів з Посольства України у США, куди за «смажений кабанчик», їх влаштували заможні предки. Іншого шляху у золотої молоді нема! Спершу наркотично-лексусний Інститут міжнародних статевих стосунків, центральний апарат МЗС (де не зрозуміло шо курять у перервах), потім Посольство в США, а далі в татовий бізнес…

Посольство в США чомусь, на жаль – перетворили на барижний відстійник…

Що ще раз підтвердилося під час масштабної журналістської операції, розгорнутої міжнародною командою часопису «Музеї України». Не скористатися таким блискучим геополітичним шансом, аби поправити підмочений імідж України перед новою американською адміністрацією, могли лише індюки з МЗС і накурений планктон з нашого Посольства у Вашингтоні. Що для відходів європейської дипломатії, є нормою.

Українські дипломати бояться двох слів – мафія і ФСБ. Мабуть через те, що процентів з вісімдесят держслужбовців МЗС вихідці саме з того середовища? А мафія і спецслужби є базисом світової політики. Правда, студентам КНУ того чомусь не розповідають… Можете після канікул, зачитати цей матеріал на лекціях – розширить обрій… Викладачів.

Далі літературний твір про маленький геополітичний епізод, у якому нам знову довелося взяти участь і черговий втрачений шанс для України, яку вперто тягнуть в рашен-багнюку різноманітні агенти і відверті покидьки. На жаль, така реальність. Яка і є нашим життям…

Зрозуміло, «абсолютно випадково», на двох аукціонах у Нью-Йорку, виникає колекція гривень, срібників Київської Русі, єфимків з ознакою, золотих царських монет (підмінених в музеях Полтави), та інші експонати, вкрадені з Національного історичного та з Лаври. Плюс щось, вирите чорними копачами. Всі ці скарби відкрито презентують боси міжнародної антикварної хазарської мафії, агенти КГБ УССР і стукачі ФСБ РФ Князь і Морковка. До речі, на торгах, Князь сидів у другому ряду, а Морковка у президії… Що розчулює…

«Абсолютно випадково» про всі ці події дізнається весела громада сайту «Музеї України», яка за кілька днів розслідування повністю викриває діяльність потужної мафії, що 30 (!) років розкрадала колекції українських музеїв, контрабандно вивозячи скарби в США і Англію. Публікуємо маршрути, прізвища всіх учасників, які за дивним збігом, чомусь, є громадянами США і Ізраїлю. Ще не дійшло?

592c32a525d4f.jpg

Там же є і інший список, тих, хто все те кришував, правда, у нас його поки що нема… Але, це тимчасові труднощі… Всі ж розуміють, якщо список є, його завжди можна опублікувати скрізь… Робіть висновки!

Тепер літературний ексклюзив. Я, як редактор журналу «Музеї України», вважаючи себе патріотом України, офіційно і відкрито звертаюся до Уряду, МЗС, Посольства України в США, СБУ, СЗР, КГБ Білорусі, директора ФСБ РФ, Інтерполу і навіть, що особливо розчулює – Мінкульту!!! Плюс преса. Роблю максимальну «засвітку». Все ж зрозуміло – дійте!!!

Ха! Рівень тупості держслужбовців України, які повинні представляти державу у таких елітарних операціях, оцінці не піддається! Це дебіли пашіклімкіна!!!

Наша команда знімає офіс під штаб, на пентхаузі 48 поверху готелю на Манхетені з великим балконом, де можна курити. Задіяно два гелікоптери, 54 агента ФБР, поліцію Нью-Йорка, двох офіцерів Митної служби США, податківці. Потрібен лист від Посла України. Листа НЕМА!

Перед цим спалився генконсул України в Нью-Йорку. З Тернопільщини, до речі…Бухав на тому аукціоні з генконсулом рашкі публічно віскі за 75 доларів 50 грам. МЗС у відморозці. Я пишу потенційному політвязню США, нашому послу в Вашингтоні, відомому горе-піарнику Валері Чалому – останній шанс! Втруться! Дай листа ФБР, поліції Нью-Йорка, Митній службі!!! Публічно пишу! А пофіг!

Уявляєте рівень драматургії?


Такої підстави України, Президента України, хоч і власника кондитерської фабрики у Рашці, важко придумати. Про народ України згадувати не будемо…

Тепер про Росію.

Я ніколи не назву Президента Російської Федерації Володимира Володимировича Путіна ВОВАНОМ! Попри всі наші ідеологічні протистояння, боротьбу, давнє заочне знайомство, спільну участь у кількох розслідуваннях, де Україна, на жаль програла.

Я з ним і його системою борюся. Відкрито. І у нас є певна історія стосунків. Саме тому, я публічно написав листа директору ФСБ українською мовою з проханням врахувати інтереси України в черговій ситуації що склалася. Про культурні цінності. Так, ми воюємо, але коректно. Чому бажаю всім повчитися. Але, поведінка 40 бариг з Москви, які прилетіли скуповувати антикваріат, який їм публічно скормили американці, не вписується ні в які рамки! Це сім полковників ФСБ і один генерал!

Володимира Володимировича Путіна вони постійно і публічно називали ВОВАНОМ! Фактично, виражаючи лідеру великої Росії своє презирство і зневагу! І де? На території ворожої держави, куди вони чомусь так спрагло пруться! Враховуючи кадровий голод в Сибірському військовому окрузі, особливо, на Чукотці, рекомендую направити ці безцінні кадри саме туди! За Вована атветите!

Звертаю на цю ганьбу увагу блондинки МИД всієї Расеї Маші Захарової, незламному прес-секретарю В.В.Путіна з жінкою, громадянкою США Навкою, Пєскову. Як же так сталося у Нью-Йорку? Що за дегенерати представляли велику рашку у незначній піндосії?

ВОВАН! Нечувано! Чи це вже тренд?

На цьому все. Чесно кажучи, Нью-Йорк набрид. Коли ти не виїздиш з Києва. Бо нема закордонного паспорта.

Цей матеріал не розрахований на широку аудиторію, яка все-одно нічого не зрозуміє. Лише тим, кому треба. Буде опублікований на сайтах з обмеженим доступом. Погодьтесь, це вже класика суч укр журу і золотої колекції спецслужб. Світу. Що приємно!

Насолоджуйтесь!

Віктор Тригуб, редактор журналу «Музеї України»