Батьківські комітети, як зброя приборкання незручних батьків, використовуються давно. Найбільшого цинізму така ситуація досягла в ДНЗ№183 (Кривий Ріг), коли на засідання тимчасової комісії з розгляду звернення щодо порушення законодавства завідуючою закладу Семеновою Т.І. прийшли представники «групи підтримки» Тамари Іванівни та, замість з'ясування ситуації по суті, почали ображати заявницю.

Загострення конфліктної ситуації кожного разу пов'язане з «благодійними» внесками в заклад і негативно впливає на дітей заявниці. Наприклад, її доньку безпідставно помістили в ізолятор закладу, хоча в той же день лікар надала довідку, оглянувши дитину, що вона може відвідувати садок.
Не забула Колесник Олена Володимирівна, представниця «Батьківського комітету закладу», згадати про ніби то обіцянку міського голови Вілкула Юрія Григоровича, «прибрати» заявницю. Звичайно, міський голова може не пам'ятати цю ситуацію. Та хіба садок, в якому завідуюча ще в 2016 році вчинила адміністративне порушення (хуліганські дії) стосовно заявниці, в 2017 незаконно відрахувала з садка дитину заявниці, а тепер представники «Батьківського комітету» погрожують їй фізичною розправою, може й надалі залишатися поза увагою Юрія Григоровича?

Скандальне відео булінгу мами вихованки закладу.