Шановне Міністерство, до наших країв дійшли чутки, що пропускний режим ніхто не відміняв. #мижбатьки нормальні і не відмовляємось за охорону платити, навіть можемо і чергувати за неї. До чергування пропоную перш за все долучати тих, хто є але не здає гроші. Бо тих кого немає і не здає зовсім, дуже важко зустріти в нашій школі та й взагалі важко зустріти. Списки боржників пропоную поширювати не тільки в групах Вайберу, а й вивішувати на дошку ганьби.

Ще школами України ширяться чутки, що фонди заборонили. Сподіваюсь, що це якісь жарти, бо школи без батьківської допомоги не виживуть. Нічого, що ми сплачуємо податки, нічого, що ми годуємо цілу армію чиновників і адміністраторів. Зарплати в них маленькі, тож хай відпочивають. #мижбатьки нормальні, то і зробимо все самі. А для збереження платіжної дисципліни пропоную залучати тих батьків, які не здають фонди, до прибирання школи. Звичайно можна їх і до прибирання території міста залучати, але все ж таки не 1861 рік на вулиці, можуть виникнути стихійні батьківські мітинги.

І головне. Якось натрапив на теренах інтернету на геть дурнувату новину, що Батьківські Комітети скасували. Звичайно я в цю дурницю не вірю. Не могло Міністерство таке вчинити, бо це призведе до фінансового краху системи освіти взагалі. Хто ж буде нагадувати батькам, що фонди потрібно здавати вчасно, що скоро день вчителя, день народження директора школи, хто торти буде між дітьми розподіляти, щоб по чесному було і хто ж діточкам буде прививати любов до таких потрібних і жаданих фондів? Ви думаєте звичайні батьки дуже цим переймаються? Але #мижбатьки нормальні, той займаємось цією нелегкою справою на ентузіазмі і іноді так заморюємось що навіть протоколи зборів нам пишуть вчителі, щоб хоч якось допомогти нам.

Шановне Міністерство, для повного розуміння важливості Батьківських Комітетів ділюся з вами секретною інформацією про нелегку роботу в умовах тотальної недовіри батьків і адміністрацій. Дуже хочеться підтримати справжніх собірателей освітніх общаків і процитувати активну діячку цього руху і головні гасла її діяльності: ніхто нікого виручать не буде і давайте жить дружно і сплочьоно (звісно якщо ви здали всі гроші).

«Добрый вечер, Ув! Родители. Хочу поделиться увиденным. Первое почему наши детки не хотят соблюдать чистоту в классе?, предлагаю ввести дежурство, неужели Т. Б. должна мести класс.

Также вы видите список фондов охраны: пропускной режим министерством никто не отменял, я думаю те кто помнит, как раздежуривали родители. Фонд охраны 10грн в месяц 90 грн год суммы видят все, мы классом за счет тех кто сдал наперед закрыли 2018год. но сегодня охраны не было так нет чем платить по школе зарплату охраннику. Поэтому даже при той картине, что мы видим есть задолженники на списке все видно!!! Тех кого нет, не сдали вообще. Если примут решение, что охранника не будет, не обижайтесь дежурить будут те родители, которые, имеют задолженность, те кто отказываться сдавать 90 грн год или 45 полугодие. Никто ни кого уже не выручать не будут и вообще это наша репутация в 5 класс! Мы все хотим для нас английский класс, и жить нам еще до как минимум до 9класса~давайте жить дружно и сплоченно!»5c3d64c481f9e.jpg

5c3d64d7bcf7c.jpg

5c3d64e0a2f23.jpg