Велику зацікавленність батьків викликало питання якості меблів для перших класів (НУШ). Ми зробили короткий порівняльний аналіз цін та якості меблів з двох районів Кривого Рогу, саксаганського (по якому були нарікання батьків) та довгинцівського. В номінації «Якість та ціна меблів» переміг довгинцівський відділ освіти.))) Взагалі дивує ситуація щодо такої великої різниці в якості меблів. Чи відслідковує це хтось на місцевому рівні, чи знову будемо нарікати на МОН?

Відео про неякісні меблі, які закупив саксаганський відділ освіти, для 91 гімназії Кривого Рогу можна подивитись за посиланням. Відео про якість меблів, які закупив довгинцівський відділ освіти за посиланням.

Інформація для порівняння:

саксаганський р-н: Ціна комплекту стілець+стіл — 1 110, 00 грн(690,00 грн стіл, 420,00 грн стілець). Продавець Ребенюк А.М., виробник — фабрика «Адванта» із Харкова.

довгинцівський р-н: Ціна комплекту стілець+стіл — 1 074, 00 грн. Торговий дім «Аншар».

Нажаль постачальники меблів для саксаганського відділу освіти постачає меблі і в інші райони міста. Тож закликаємо батьків перевірити якість меблів в їхніх школах, та при низькій якості вимагати усунення недоліків за рахунок виробника.

Бо саме ваші діти будуть користуватись неякісними меблями та ризикувати своїм здоровя'м.