Чи питали ви себе чому на співбесіді круті вимоги до освіти, досвіду, реалізованих проектів та навичок, а у політиці здебільшого дилетанти, які вміють добре говорити та обіцяти?


Я живу у паралельній реальності, де мені потрібно готувати міжнародні контракти, керувати портфелем проектів, оптимізовувати бізнес-процеси, формувати річну стратегію та управляти величезними бюджетами під свій страх та ризик. Тим же часом в політиці люди несуть мінімальну відповідальність за свої дії, і їх переобирають з терміну в термін, бо немає альтернатив.

Я вірю в сучасні інструменти, системне мислення та дядечка Адізеса, який давно описав найкращі практити для управління змінами та організації процесів. Саме ці речі дозволяють досягти результатів. Дивно, що політики досі не накладають цей досвід на державну діяльність й надіються на руки та гаманці волонтерів.

Цього року я йду на місцеві, бо задовбало.

- Хаотична забудова та непрозорі способи легалізації
- Постійні затримки з держпослугами та системне куміство
- Незручність пересування у Львові

Чи я політик? Скоріше ні, ніж так. Я колишній програміст, волонтер, викладач, випускник KMBS та фаховий управлінець в успішній міжнародній компанії з українським корінням.

Мені важливо детально проаналізувати потенціал та проблеми навколо, зокрема на моєму районі.

Доєднуйтесь до події #я_йду_на_місцеві_Сихів та діліться своїми ідеями, думками та болячками.

https://www.facebook.com/vitaliydutkapublic