До уваги всіх небайдужих киян та представників ЗМІ!

Пропонуємо вам до уваги наш розлогий коментар щодо замовної брехливої кампанії проти представників ГО «Громада Андріївський Узвіз» та координаторів Руху Музей на Поштовій площі в м.Києві .

Останнім часом через нашу активну позицію щодо збереження культурної спадщини столиці на нас значно посилився тиск будівельної мафії. Виходять проплачені абсурдні статті де нас безпідставно звинувачують у всіх бідах людства, вживаються незаконні дії задля знищення нашої громадської організації та робиться все, щоб Музей на Поштовій площі припинив своє існування.

В нашому відео ми даємо детальну відповідь на всі брехливі звинувачення різних так званих «політологів, блогерів та активістів», які за дві копійки займаються такою брудною справою. Варто зазначити, що наймасовіше останніми часом цим займаються такі собі 60acf758ae475.jpgОлег Чеславський та 60acf7696fe94.jpgСергій Куценко.

Треба, щоб Київ знав своїх «героїв». До речі, перший з цих діячів навіть додумався звернутися в ДТЕК, щоб наш з вами музей відключили від світла, це така від нього «допомога у збереженні культурної спадщини»...

Що ж, ми максимально розлого й детально відповіли на кожне їхнє абсурдне звинувачення, адже ми абсолютно відкриті! Тому відео вийшло довгим, але кому дійсно цікаво розібратися в цьому всьому, той точно додивиться до кінця.


YouTube канал Музею на Поштовій площі в м.Києві