Змінюй, нас закликає політична реклама відійшовших вже до історії виборів Президента.

Змінюй — кожна людина читає, розуміє, сприймає та реалізовує по різному.

Змінюй — що ?! на що?! навіщо ?! для чого?!

Змінюй — країну на іншу?!

Змінюй — жінку?!

Змінюй — ..............

На мою думку, ця реклама має зворотню дію та блокує у підсвідомості навіть бажання думати про зміни, зміни = небезпека, втрата стабільності, а насправді її ілюзії. Так формують рабів, неспроможних думати.

Цікаве поєднання цієї реклами з минулого та подій сьогодення, коли молодь зібрала мешканців для чергової акції проти нищення зелених насаджень та забудови.

5ccdda72644c8.jpg

Той хто розробляв це, не врахував істотні зміни у суспільстіві. Люди втомилися від брехні. Дякувати Богу ми маємо молодь, яка не боїться думати та діяти, які не мають бажання жити у країні, яку включають до списків голодаючих країн світу! Це дуже добре, що відбуваються такі події, але відсутність комплексного розуміня проблеми дає можливість розділяти суспільство, маніпулювати та в решті решт робити своє. Саме через відсутність розуміння та порозуміння, громада в багатьох випадках не досягає мети. Проти громадських та суспільних інтересів стоїть добре мотивована, об'єднана спільним інтересом група або коло осіб, які спільно та наполегливо йдуть до цілі. Що об'єднує громаду?! Нічого! Простіше сказати, що роз'єднує.

Повинна бути спільна, єдина мета. Розуміння того, що та для чого робиться. Розуміння важливості захисту, в першу чергу, суспільних інтересів, а не вирішення власних потреб за рахунок інших. Прикладів стільки, що навіть писати немає сенсу. Це питання зрілості та свідомості кожного. Це питання розуміння цінностей. Це питання розвитку особистості. Я нікого не маю бажання ображати, але є, як є і те, що сьогодні відбувається стало можливо тільки через нерозуміння цінностей, якими ми володіємо, та які вражають весь світ.

5cce207b382b1.jpg

Поштова площа, напевно самий яскравий приклад безвідповідальності, небажання та неспроможність приймати відповідальні рішення. 20 червня буде рік, як триває безстрокова акція на Поштовій площі. Вже надані всі пропозиції, розроблено документацію але у відповідь лише брехня та штучне затягування часу. На що розраховують, невідомо.

5cce1bc50c30d.jpg

Неможна протестувати проти забудови Протасового Яру та підтримувати будівництво селфі-мосту, як неможна було виправдовувати будівництво Театра на Подолі та протестувати проти забудови Сінного ринку або Монстру на Валах.

5cce1bed29bfd.jpg

Коріння цих питань одне, порушення закону. Коли Президент відкрив,особисто, незаконну забудову, це було не просто сигналом для забудовників, а салютом. Коли пам'яткоохоронці погоджують руйнівну забудову схилів,вони добре розуміють, що роблять ! Вони, як ніхто розуміють цінність того, що дозволили знищити. Екологічні інспекції, зеленбуди та інші коли підписують акти про видалення зелених насаджень,теж добре розуміють, що роблять. Коли я чую про відшкодування грошима за дерева, одразу згадую Пущу-Водицю, 5ccedd2fe1850.jpegзрізані велетенські сторічні дерева і завжди хочу запропонувати одне, відрізати ноги тому хто це погодив та сплатив та відшкодувати їм грошима.

Якщо ми далі будемо радіти селфі-мостикам та обурюватися в інших містах, повірте, нічого не зміниться. Позиція повинна бути одна, чітка та принципова. Так чи інакше ми самі повинні виправляти свої власні помилки і починати треба з себе. Тому логічно на цих бордах написати ЗМІНЮЙСЯ, тому що без цього не буде нічого.