Прихільникам пішохідно-велосипедного переходу та інших «життєво необхідних» об'єктів будівництва в місті Києві присвячується.

Київ. Вічне місто. Місто, яке дало розвиток багатьом державам, яке є основою православної віри. Його знищували та руйнували, підпалювали та грабували але місто витримало, вижило, не втратило себе та свою історію. Події, які розгортаються сьогодні цілком зрозумілі. По іншому не могло бути. Процеси, які останні роки відбуваються в Києві можна порівняти з тяжкою хворобою, яка довго дозрівала в середині організму суспільства тривалий час і вже, як язви повилазила на поверхню у вигляді Монстру, який стоїть на Валах, як селфі-мост та інші пам'ятки періоду беззаконня,свавілля та жадібності. Як сказав один дуже мудрий чоловік:

Все, що було зроблено руками людини — можна виправити руками людини

Тому, цей селфі-мост лише питання часу, якщо не впаде то буде демонтований, немає інших варіантів. Відповідь на питання, чому це буде так, трохи нижче, зараз невеличка преамбула.

Почну з того, що нам передали цікавенну інформацію про те, що очільник міста Києва має наміри влаштувати фотовиставку всіх киян, хто заважав йому незаконно будувати селфі-мост саме в день відкриття! Уявіть собі, що це відбувається в Лондоні, Парижі, Відні або у будь якої столиці цивілізованого світу. Уявили ? Так, це неможливо. За те, що кияни намагалися достукатися, пояснити, вмовити зупинити ще на стадії бажань, за те що відстоюють символ Києва, Дніпровські схили — таке зневажлеве ставлення?! Думаю, що як люди виховані та освідчені, кияни в боргу не залишаться та віддяічать за все, а це досить велика група людей, які добре розуміють загрозу від появи цього мосту ( це умовна назва, через великий перелік об'єктів запланованого будівництва ) та маштаби цілком реальної катастрофи. Більшість з них представляють фахові организації, спілки, мають досягнення світового рівня з аналогічним рівнем авторитету на тому ж світовому рівні,мають товарищів у різних гілках та галузевих напрямках, серед яких і світові ЗМІ та не тільки. Все повинно та буде врівноважено та справедливо.

Я впевнений, що фотовиставка та інше, це плітки, але селфі- мост, реальність, яку будують шаленими темпами, за шалені бюджетні гроші! ( Майже 400 млн.грн з бюджету міста витрачається незрозуміло на що. На Троєщині потрібна лікарня, про це вже кажуть, пишуть...немає діла до цього питання, нікому. Кому потрібні хворі люди?!)

Хто та навіщо використовує міського голову, як людину вольову, який повірив в те,що насправді робить корисну справу для міста і робить все для реалізації проекту?! Цей «хто» дуже добре все розрахував,захоплення, характер, звички, але навіть такі комбинації мають брати до уваги деякі важливі обставини, такі як швидксть передачі інформації, процеси які тривають у суспільстві та зміни,які вже відбуваються, це процес незворотній. Мають брати, але не взяли.

Цей пішохідно-велосипедний перехід звичайна незаконна забудова, про це стисло написав звичайною мовою, аналітик- експерт Георгій Могильний

Этот мост выдумал назначенный Януковичем глава КГГА Попов.Официальный глава партии Порошенка и, по совместительству, мэр Киева Кличко, начинает реализацию выдумки времен Януковича по полному беспределу. Чтобы строить без документов на землю, мост строится якобы в соответствии с градостроительной документацией. Вот только никакой градостроительной документацией этот мост не предусмотрен — у Кличка были обязаны либо разработать и утвердить после общественных обсуждений ДПТ с мостом, либо официально оформить право пользования землей за КП, являющимся заказчиком строительства.
Стройка ведется на территории ландшафтного памятника — на сайте ЮНЕСКО весит официальный отчет Украины с подписью министра культуры Нищука, что на территории этого памятника запрещено любое новое строительство.
Кличко совершает преступление, которым должно заниматься НАБУ — он утверждает незаконный проект строительства за сотни миллионов бюджетных гривен.
ДАБИ выдает разрешение на это строительство без документов на землю и с нарушением градостроительной документации. У нас уже полный дерегулец, но хоть наличие обязательных документов они были обязаны проверить.
И теперь профильный замминистра, координирующий связь Минрегиона и ДАБИ, рекламирует незаконное строительство, которое ведется за бюджетный счет, у себя в ФБ.
5cc10c339e9ed.jpg


Ця споруда загроза не тільки для ландшафтної пам'ятки, для пам'яток, які він нівелює, людей, які їдуть в метро та на автівках. Загроза в іншому, ця споруда стає своєрідним переходом до повної забудови схилів. Сьогодні існує декілька проектів, які ще рік тому були лише картинками,та які зараз можуть бути реалізовано, якщо залишити цей селфі-мост. Про канатну дорогу та два об'єкти під виглядом двох станцій, писала Ольга Рутковська ( див.посилання) але це ще не все.

Схил під аркою,одна земельна ділянка та друга земельна ділянка по Володимирському узвозу трошки нижче селфі -мосту, знаходяться в оренді у тих же осіб, що володіють (приватна власність) двома земельними ділянками праворуч та ліворуч пам'ятки Магдебурзькому праву. 5cc1039072e4c.jpg

5cc103c0c183b.jpg

5cc104151b31f.jpg

Все це «земельне царство» пов'язано з КОМПАНІЄЮ «ДЕВІЖН ГРУП ЛІМІТЕД»(DEVISION GROUP LIMITED) — ТЕМІСТОКЛІ ДЕРВІ, З ДЖУЛІЯ ХАУЗ, Р.С. 1066, НІКОСІЯ, РЕСПУБЛІКА КІПР, власник якої також особа відома БУРЯК ДМІТРІЙ АРКАДІЙОВИЧ.

5cc10cb1ddc6b.jpg

Компанія «ДЕВІЖН ГРУП ЛІМІТЕД» в Україні має дуже просту та звичайну назву ТОВ «ЛІСОВЕ», має вже реалізовані масштабні проекти, якими володіє, серед яких Бізнес центр на Іллінській,18,будинок пам'ятка архітектури, 5cc1103e54f19.jpg

офісний центр "DeVision" на Володимірському узвозі,4-в

5cc11011c8b7b.jpg

та має дуже амбітні плани.

Конча-Заспа. Будівництво 14-ти котеджних містечка з корисною площею 420 га!5cc10fb37528b.jpg

Проект п'ятизіркового готельного комплексу Euro Park, загальна площа якого 31 600 кв.м.5cc112db86ffd.jpg

5cc113be0b2b2.jpg

5cc113c4ea777.jpg

Проект готельного комплексу невідомого, поки що мені, архітектора порушує все, що тільки можливо, та якщо буде реалізован (після селфі-мосту можливо все) остаточно знищить все, що нагадує Київ. З'ясувати хто це намалював буде не важко. Як тільки буде відомо хто автор цих та наступних картинок, хто погодив передачу двох земельних ділянок у приватну власність, хто лобіював передачу в оренду земельних ділянок та інші «невідомі герої», будуть відомі всім киянам та всьому світу. Такі речі прощати неможна.

На останок, ще один проект від невідомого автора. Офісний центр класу «А» Euro Hill на Володимирському узвозі, 4. Загальна площа комплексу 54 600 кв.м.,площа розважальних приміщень 5 800 кв.м.,площа офісного центру: 27 000кв.м.

5cc1171f0ad44.jpg

5cc11726d624a.jpg

На сам кінець хотів би звернутися до Київського міського голови, як до людини зі світовим ім'ям, дійсно та по праву визнаного легендою світового спорту з проханням не шукати ворогів серед киян та подивитись на все, що відбуваєтся зараз в місті очами киянина, почути Київ та зрозуміти, який вигляд мають зі сторони деякі речі.

Помилки є у всіх, але ніколи, людина, яка не має сили волі, сили характеру не визнає проблему, про виправити ситуацію мова взагалі не йде. Цей міст сьогодні для всіх киян, без виключення, як тест — на зрілість, мудрість, гідність та свідомість.

Також в мене є питання до тих хто виправдовує зараз незаконну забудову у вигляді селфі-мосту, до тих хто виправдовував нікому зараз не потрібний театр на Андріївському узвозі, який так і не став зелений, який назавжди увійде в історію Києва, як руйнівна незаконна забудова, як символ брехні та самодурства, до тих хто не розуміє чому важливо зберегти Поштову площу та зробити історико-культурний,туристичний центр, сучасний, цікавий, змістовний... Ви розумієте що відбувається ?!

Мені не треба ваша відповідь, вона потрібна вам!