репост вітається

Сьогодні в Кривом Розі жорстоко побили мого знайомого — Вадима Мірзояна (Вадим Мирзоян). Били зі «знанням справи» добивали сворою ногами. Вадим отримав струс мозку, серію переломів, розтрощену ногу. Зараз перебуває у лікарні швидкої допомоги. При цьому нападники нічого не вкрали, навіть гаманець.

Вадим має середній бізнес, який до того не створював жодних проблем і не був ризикованим. Конфліктів на грунті бізнесу Мірзоян не мав.

Проте, він є депутатом Центрально-Міської райради в Кривому Розі та головою Інгулецького районного осередку партії «Батьківщина». І це, очевидно, стало причиною нападу.

Так! Я переконаний, що це політичне замовлення.

Попереду вибори. В Кривому Розі зійдуться у жорсткому протистоянні основні політичні сили. Два кандидати в президенти з цього міста. Там вже деякі народні депутати засівають гречкою, бо в Києві печінку виймуть, якщо не забезпечить шефу результат!

Видно декому Мірзоян та його друзі стоять поперед горла. Хочуть силою прибрати Вадима з Центрально-Міського району та Інгульця. Минулого місяці двічі грабували офіс. Нам тоді здалося, що то «побутове пограбування в бандитському районі Кривого». А тепер в хід пішли бойовики та стальні труби!

Якщо так починаються вибори,то що буде далі?

Для мене Кривий Ріг не чуже місто. Вже рік на місцевому телеканалі ТРК «Рудана» Кривой Рог виходить мій проект «ЗНАКИ». За цей час я перезнайомився з сотнями гарних людей, які змінюють це місто на краще. Серед них Вадим Мірзоян.

Тому я звертаюсь до пана Arsen Avakov, Юрій Луценко та інших відповідальних осіб з проханням знайти та покарати замовників і забезпечити порядок. І не лише в Кривому Розі!