Сегодня, в четверг, 20 мая, в 14-00 в Павлограде состоится акция «МИ Є!» Акция поддержки семей пропавших безвести.

Це вже четверта акція «МИ Є!». Четверта, в низці локальних акцій, що заплановані нами по всій Україні. Цими акціями ми хочемо привернути увагу суспільства та влади до того, що в багатьох містах, в кожній області України, В КОЖНІЙ!, є родини, що сім років чекають і шукають своїх близьких.

Ми нагадуємо і владі, і мешканцям, що рядом люди, які щоденно гостро відчувають свою втрату. Так, вони сподіваються на зустріч з зниклим сином/братом/чоловіком. І саме це дає рані загоїтись. Змушує страждати, ятрає рану.

Ці родини один на один з своєю бідою. Їм гостро не вистачає уваги та підтримки.

Знаєте, цим людям не потрібні хороводи та каруселі навколо них. Але привітання зі святом на День матері, в День добровольця, в День захистника Вітчизни… Може на Пасху… Чи на Тріцю… Просто, щоб в людини було відчуття, що про її сина не забули, і пам'ятають про неї саму.

З нового: на акції буде новий плакат. КАБМІН, ДАЙ ПРАЦЮВАТИ КОМІСІЇ! Це тому, що ми впевнені: зараз саме Секретаріат Кабінету Міністрів заблокував работу Комісії з питань зниклих безвісти за особливий обставин. І тому ми питаємо: КАБМІН, ЗА ЩО?

Зараз ми намагаємося зрозуміти: чи почує нас влада, коли ми звертаємось до них з місця? Чи необхідно мамам їхати до Київа, який ледве вийшов з «червоної зони» пандемії, щоб стати з плакатами безпосередньо під стінами Кабінету Міністрів України? Якщо це необхідно – МИ ГОТОВІ!

Але ми маємо надію, що КабМІН почне виконувати свої обов'язки, що до зниклих безвісти та іх родин:

– погодить ПОЛОЖЕННЯ про Комісію, що розглядає з початку лютого цього року;

– надасть Комісії приміщення для роботи, матеріально-технічне забезпечення, та виділить бюджет, необхідний для роботи Комісії;

– нарешті складе нормальні трудові відносини з Головою Комісії Володимиром Максимченко, що був обран ще у грудні 2020 року.

Чому КАБМІН вбиває нашу НАДІЮ дізнатися правду про долю наших близьких?

команда Надіємось

Ми впевнені: знати правду – це наше право. В 21 сторіччі не може бути невідомих солдат та зниклих безвісти синів!

Підтримайте родини зниклих безвісти. Станьте з ними пліч о пліч.

Павлогдад, сьогодні.Вулиця Соборна, 95.
14-00.

Нехай у нас не буде чужої біди!

https://fb.me/e/ZArkb6hP