Студенти аварійного гуртожитку звернулися за допомогою. Тоді зреагували журналісти, та вже обраний, але ще не призначений ректор НМАУ.

Восени 2018 року, ми здійснили спільний рейд до занедбаної «апщагі». Пройшло п`ять місяців. Чи відбулися хоч якісь позитивні зміни для студентів?

Варто нагадати свою публікацію того часу.

«Національну музичну академію ім. П. І. Чайковського добре знають у світі. Це – заклад планетарного рівня, яким пишається Україна! Вчитися у НМАУ – круто!

Але, серед столичного студентства існує і інший рейтинг – умови проживання у гуртожитку. Ось тут і звучить слово – проблема…

-Стан гуртожитку Академії – жахливий! А тут змушені жити люди, які щодня доторкаються до високого мистецтва! – обурюється вже обраний, але ще не призначений Ректор НМАУ Максим Тимошенко, – Скоро зима – дощі, морози, сніг, а приміщення перебуває фактично у аварійному стані. І крім студентів цією проблемою ніхто не переймається! Чому? Чому „не помічали“ скільки років? На жаль, через бюрократичні перепони, я поки не маю необхідних повноважень, аби безпосередньо втрутитися аби якось виправити ситуацію. Тому через соціальні мережі звертаюся до студентів – давайте зустрінемося, порадимося, обдумаємо план конкретних дій. Ховати голову в пісок я не збираюся!

Звернення М.О.Тимошенка до студентів:

Шановні студенти!
Мене, як і Вас також дуже непокоїть та дратує жахлива ситуація, яка склалась у приміщенні гуртожитку нашої Академії. На жаль, на сьогоднішній день, я ще не можу (завдяки деяким законодавчим формальностям) взятись до вирішення цієї проблеми на всі 100%.

Але, сидіти склавши руки та чекати офіційного призначення мене Мінкультом – я також не буду!
Тому, пропоную всім студентам, які проживають у гуртожитку Нашої Академії зустрітись у вівторок 30 жовтня о 18.00 біля гуртожитку за адресою: вул. Маршала Тимошенко, 2 К та разом з Вами напрацювати план невідкладних дій, щодо виведення будівлі з жахливого та аварійного стану.

Перепост вітається! Щодо години зустрічі –пропонуйте, коли краще. З повагою до Вас!

Максим Олегович Тимошенко

З плином часу обіцянки забуваються… Проблеми лишаються…

Аж раптом пост в ФБ Alex Lapushkin:

Не зважаючи на чималі фінансові труднощі та різні перепони, Ректор нашої академії Максим Тимошенко та його команда, продовжує виконувати свої передвиборчі обіцянки. На фото перші відремонтовані репетиторії у гуртожитку академії. Також,налагоджено постійне постачання гарячої води шляхом заміни труб у підвальному приміщенні гуртожитку. Ці перші позитивні кроки виконані з раціональним використанням власних коштів Академії. Також хочу подякувати новому завідуючому гуртожитку пану Олександру Грудницькому, за його професійність та фаховість у проблематиці гуртожитку, а також за те, що зразу, з моменту свого призначення, почав діяти та конструктивно працювати над вирішенням проблем нашого гуртожитку. Команді Ректора Тимошенко – респект!!!

-Журналісти готові знову приїхати до гуртожитку, поспілкуватися з студентами, оглянути, що реально зроблено, осягнути масштаб проблем, які чекають свого рішення. Готові? – спитали ми у ректора НМАУ Максима Тимошенка.

-Без проблем! Узгоджуємо дату і час! Готові до предметної розмови як з студентами, так і журналістами! – лаконічно відповів Максим Олегович. – Ми завжди відкриті до конструктивного діалогу!

Отож, запрошуємо колег-журналістів до рейду студентським гуртожитком Національної музечної академії України разом з ректором Максимом Тимошенком!

27 березня 2019 року, об 12-00, Київ, Оболонь, вул. Маршала Тимошенко, 2 К

Повідомляйте про участь!

В.Тригуб, сайт Музика України

Запрошення для преси

Рейд студентським гуртожитком НМАУ

Прес-тур

27 березня 2019 року, об 12-00, Київ, Оболонь, вул. Маршала Тимошенко, 2 К

Минулого року журналісти, на прохання студентів, відвідали забутий і аварійний гуртожиток Національної музичної академії ім.П.Чайковського. Відбувся діалог, означили проблеми, пообіцяли вирішити…

Що зроблено за 5 місяців? – спитали журналісти у новообраного ректора НМАУ Максима Тимошенка. І отримали запрошення знову разом поїхати до студентів, оцінити вже зроблене і допомогти Академії вирішити актуальні проблеми. „Прес-тур“ у супроводі ректора і керівників Консерваторії. Вільне спілкування з студентами.

Повідомляйте про участь!