Пригода почалася на ґанку Посольства Сполучених Штатів в Україні, офіцери на вході мало не втратили мову – у нас конкурс красунь?!

10 українок, які планують візит до ООН, йшли по візи.

Серед них три володарки справжніх корон:

Ліля Олійник – Mrs. European Union

Анна Горбань – «Місіс Україна WORLD Grand Prix 2018», «Місіс Планета 2018»

Світлана Гасс – Ms Transcontinental Classic 2017, Mrs Grandma Globe Universe 2017.

Офіцер посольства, що проводив співбесіди, несказано зрадів, побачивши відвідувачку: «О! Я Вас знаю!!! Я бачив Вас по телебаченню!» – ідеологіню проекту Made in Ukraine Юлію Савостіну вже впізнають на американській землі.

Авторка проекту Українські жінки в ООН Світлана Саламатова, нагороджена цього року Відзнакою «За сприяння у відновленні миру в Україні», зібрала 16 діамантів в одній делегації:

У них амбітні плани – говорити про мир для України, показати вродливу, розумну, активну Україну, яка має унікальні товари, ідеї та досвід налагодження діалогу.

Сторінка проекту https://www.facebook.com/UkrainianWomenUN/

Контакти делегації Українські жінки в ООН 2019 – Лариса Вербицька, членкиня делегації та проекту «Українські жінки в ООН», [email protected]

27 грудня 2018 року о 10 годині ранку в Українському кризовому медіа-центрі (Київ, Хрещатик,2), пройде брифінг від проекту «Українські жінки в ООН» з приводу презентації програм для жінок та участі делегації в засіданні ООН