Продовження. Перша частина тут, а друга — тут

Хто насправді усі ці люди, які будуть вміло направляти усі дії задуреного ними та доведеному до стану біснуватості натовпу для досягнення своїх підлих цілей? Чому вони шляхом брехні та промивання мізків так міцно тримають в своїх хижих пазурах десятки й сотні тисяч українських адептів.

Як сказав Ісус книжникам та фарисеям в Євангелії від Івана 8:44 «Ваш батько диявол, і пожадливості батька свого ви виконувати хочете. Він був душогуб споконвіку, і в правді не встояв, бо правди нема в нім. Як говорить неправду, то говорить зо свого, бо він неправдомовець і батько неправді». Отже Сатана-Диявол є батьком та володарем неправди, брехні та облуди. Так сказав Син Божій Ісус Христос. А хто такі онуфрій, павєл (паша-мерседес), антоній (паканич), лука(вий) із Запоріжжя, антоній (рожевощоки паламарі) з Хмельницького, агафангел (рускій мір) з Одеси, владімір із захарієм з Почаєва тощо і тощо (ім'я їм легіон)??? Адже вони щодня зводять наклеп на Православну церкву України, на Вселенського Патріарха Варфоломія, на Блаженійшого Митрополита Епіфанія, проголошують якісь абсолютно неканонічні «анафеми», брешуть про якісь міфічні захоплення, натомість самі усіма силами із залученням кримінальників утримують у своїх загребущих руках захоплені українські святині, брешуть про міфічні побиття їхніх адептів, закриваючі очі на побиття їхніми найманцями православних віруючих, що скинули з себе окови «рускага міра» і хочуть приєднатися до Православної церкви. Щоденно ці брехливі лицеміри стверджують, що їхня т.зв. церква є єдиною канонічною, а усі інші – розкольники і порушники канонів. А спитайте їх – які саме канони порушені, і вони забелькочуть щось зовсім далеке від цього поняття, щось про єдінство праваславія, адіннарот, захватхрамов, без согласія масковськага патріарха ніззя і таке інше. Тобто бездумно повторюють брехню, яку їм вклали у вуха їхні «пастирі в овечій шкурі». Отже, кому служать ці наклепники та брехуни? Хто їх справжній володар? Про те, що вони служать кремлівському «царю», притомні люди давно зрозуміли. Однак ця істота теж відзначилася чисельними злочинами, серед яких цинічна брехня посідає не останнє місце, а отже теж служить володарю царства брехні і облуди – самому Сатані-дияволу. І разом з ним усі ці мільйони адептів «найканонічнішего» вчення.

Як це донести до простих людей, задурманених багаторічною пропагандою цих слуг лукавого? Як уберегти людей від добровільного і затятого служінню сатані? Коли нарешті православні богослови доведуть, що т.зв. РПЦ перетворилася в орган державної влади рф і віддалилася від християнського вчення, основою якого є Любов? Невже не бачать, що рпц побудована на підлості, брехні і облуді, цинічності та стяжанні, служінню світським правителям але не Богу. Питання без відповіді. Але найперше, що в наших силах зробити, це застерегти наших родичів, близьких та знайомих від участі в тому дійстві, яке планують влаштувати з 26 по 28 липня в столиці нашої України слуги північно-східного «царя» та володаря брехні. А самім, якщо навіть вважаємо себе далекими від релігії, підтримати нашу українську православну церкву ПЦУ, щоби вона стверджувалася на своїй землі та виконувала свою головну місію – рятувала людей.