Подивіться результати соціологічних досліджень. Як би вони не брехали, але результати будуть майже такими, як вони малюють. Отже, згідно останнім соціологічним даним «слуги усізнаютьякогонароду» отримають 52% голосів задурманених телевізором людей, «окупаційна платформа» – 10% голосів московітів та манкуртів, «ЄС» – 8% голосів притомних громадян, «заюлькіна родіна» – 6% голосів своїх адептів, «немічність та безчестя» — 5% адептів гордона. Ні Голос, ні Свобода до Ради не потрапляють.

Кожен наш голос багато важить й якщо ми віддаємо його за непрохідні партії – ми фактично віддаємо його переможцям цих перегонів. Вони разом набирають 81% відсотків голосів та поділять між собою 225 місць в Раді. Давайте трохи порахуємо і взнаємо, як ми, голосуючі за патріотів та «патріотів», насправді віддаємо свій голос зелепухам та окупантам.

Отже, прохідні партії потенційно отримують 81%. 19% вони доберуть за рахунок голосів непрохідних. Ділимо 19% недобору на 81% потенційно отриманих — маємо коефіцієнт збільшення 0,2345. Множимо потенційний % прохідних на коефіцієнт.

Ми бачимо, що при цьому слуги пропорційно отримують додатково ще 12,2%, окупанти — 2,35%, ЄС — 1,88%, заюлькі — 1,4% та безчесні – 1,17%.

Ділимо 100% одного голосу на 19% недобору — отримуємо коефіцієнт 5,2631.

Тобто з кожного голосу за непрохідних: 64,2% йде «слугам», 12,37% — окупантам, 9,9% — «ЄС», 7,37% — заюлькам, 6,15% — безчесним. 90% антиукраїнським силам – це не занадто?

Тому, на жаль, псевдопатріотичний Голос та патріотична Свобода лише відбере голоси у україноцентричної Європейської Солідарності на користь антиукраїнських сил. Як би ми не сварили лідера цієї партії, але він зробив багато для української нації, хоча сам не є націоналістом і в його партії далеко не націоналісти. Але це реальна україноцентрична сила, здатна хоча б зберегти українську державу, не дати усіляким окупаційним блокам та платформам, зелепухам, родінам та «настоящім ахвіцерам» смєшкам з грицацуєвими узурпувати владу та знищити все українське, що ще є в Україні.

Чому Голос псевдопатріотичний? Тому що в них лише гасла ніби-то патріотичні, а насправді за їх спинами стоять олігархі, що вклали бабло в обмін на свої дивіденди. На жаль, Славка, як недосвідченого політика, просто використали олігархі, зокрема зять кучми, на каналі якого останнім часом він все частіше з'являється та виголошує свої спічі проти Порошенка. Головна мета, прихована звісно ж від загалу, — це знищення рейтингу Європейської Солідарності, відбирання в неї голосів, особливо молоді. Хороший хлопець Сергійко, патріот без сумнівів, але він працює на ще одному телеканалі Пінчука, тому буде робити те, що скаже йому роботодавець. Чи не так? Якщо було б не так, гадаю, він би вже не мав би своїх телепроєктів на тих каналах. Усі їх аргументи легко розбивають більш-менш досвідчені політики, як ми бачили у вечірніх етерах пінчуківського каналу. Жодної критики з їхніх голосистих вуст на адресу окупаційного блоку, окупаційної платформи чи зелепухів. Але як легко Славко повторює кремлівські агітки в своїх спічах проти п'ятого Президента! Спостерігаючи за діями та словами їх лідера останнім часом, бачу, що, на жаль, і сам Славко дуже далекий від патріотизму. Він з легкістю погоджується на знищення української мови, адже введення другої державної російської – це гарантована смерть української (Білорусь вам в приклад). Він легко переходить на московську на півдні та сході, апріорі заперечуючи, що там теж мешкають українці. Для нього південь та схід це вже беззаперечно новоросія, малоросія чи що там ще вигадали в кремлі і він з цим погоджується. Все, що потрібно Славку – це поновити свої концерти в рашці, де він добряче накосив бабла. Він говорить що його патріотизм в тому що він, співаючи в рашці, примушував рашкованів співати пісні українською мовою. І що, після цього вони не пішли вбивати українців? Чи багато він знає тих кац.а.п.ів, що після того, як заспівали його жалісливі пісеньки, відмовлялися брати в руки зброю та вбивати українців? Тому, Славко, вже будучи викритим, бачачи як його рейтинги падають, так істерить – видно прийдеться віддавати бабло, що вклали олігархі в його проект.

Так, що добре подумайте, перед тим, як голосувати. Цінуйте свій голос! Не віддавайте його слугам самізнаєтеякогонароду та окупантам!