Всеохопний паразитизм на нашому українському полі стає все більш небезпечним.

Паразитувати на-, та від- імені України та її народу для багатьох вже давно стало основним видом діяльності.

Причому за можливість вдало отримати з цього ренту сперечаються вже не тільки наші доморощені професійні політики, а й ті хто просто вбачає в цьому можливість заробити дармових грошей.

На жаль в нас вже є безліч людей для кого категорії «активіст», «антикорупціонер», «ветеран», «волонтер» та інші подібні, стали не статусами, а професіями, чим окрім іншого вони ще й принижують тих для кого ці статуси є істинними.

Окремо стоять ті з українців які ренти з цього не отримують, а повівшись на казочки попередніх двох категорій працюють в їх особистих інтересах навіть і не здогадуючись про це.

Але найстрашніше, що цю нішу все частіше та глибше освоюють ті хто або має з дитинства прищеплену біологічну ненависть до України та українства, є її відвертими ворогами та бачить своє покликання не в Україні, а в Малоросії, або ж ті хто прямо працює на ворога відробляючи срібняки.

«Зло, що видає себе за порядність» чи як кажуть в народі «вовки в овечих шкурах» на нашому суспільному полі були присутні завжди, однак такої широкомасштабної навали ми ще не зазнавали.

Що тут скажеш... Напевне немає нічого цинічніше ніж руйнувати власну державу прикриваючись фіговим листом любові до неї.

P.S. Звичайно, що в один прекрасний момент свої істинні пики таким персонажам приховати не вийде. Однак поки це станеться то «крові вони вип'ють» немало, адже окрім прямих руйнівних наслідків від своєї діяльності, паразитизм відволікає ще й неміряно продуктивних сил для боротьби з ним та на його нейтралізацію.