Набу несподівано розказало нам таке:

1) ОАСК (це такий суд у Києві) збирався рік тому у 2019 році підтвердити, що коаліції немає виключно в рамках помсти владі (!!) , яка була в Україні після Майдану.

Ще раз уважно подумайте. Верховну раду минулого скликання розпустили незаконно, бо, як тоді й казали, жодних законих підстав для цього не було. Так судді ОАСК хотіли просто помсти за введення декларацій, за незалежне оцінювання, за все!

2) закон про покарання за незаконне збагачення судді ОАСК відмінили всупереч тій самій владі, виходячи з власних інтересів. А як гарно дорікав Зеленский на дебатах Порошенкові відміною цього закону, правда?

3) виявилось (чудо, не інакше), що судді ОАСК заблокували конкурс на кандидатів у вищу раду юстиції від президента навесні 2019 році теж у власних інтересах. І те, що Порошенку вдалось призначити до ВРЮ своїх кандидатів попри спротив ОАСК, було юридичним чудом, не інакше. А пам'ятаєте, що Порошенка за це призначення хотіли судити? Отож бо й воно. Бо незалежна ВРЮ прямо як кістка в горлі цим суддям. А незалежність ВРЮ починається з незалежних від них призначень.

4) ну і наостанок. Вишенька на торті. Може ви здатні згадати після виборів президента весь зелений електорат радів, що ось-ось усій минулій владі заборонять виїзд за кордон? Так от, це був такий жарт від ОАСК))

Всі подробиці у статті УП, посилання ось