Начальник управління цивільно-військового співробітництва в штабі Сухопутних військ Руслан Мирошниченко сказав, що настають суворі часи. СІМІС забороняється працювати з питань національно-патріотичного виховання.

Виявляється, що робота у школах не є функцією відділу Цивільно-військове співробітництво, робота проти російської пропаганди серед молоді теж не є нашою функцією...

Мирошниченко недвозначно ставить питання «хто прийшов в Генеральний штаб?» А туди прийшов комбат Донбасу Філін (В'ячеслав Власенко, якого наперекір здоровому глузду призначив Главком ЗСУ Руслан Хомчак. Власенко вважається людиною з орбіти Медведчука, дуже слизьким офіцером).

Мирошниченко також благає «поверніть нам Ноздрачова!» (полковник Олексій Ноздрачов керував цивільно-військовим співробітництвом ЗСУ поки в 2019 році на прес-конференції не заявив, що готовий брататися з російськими військовими).

Представник штабу Сухопутних військ вважає: «Говорять, це тільки початок... Криза? Може бути

Мудрий вислів — Богу Богове, Кесарю Кесареве, або, кожен має займатися своєю справою...» натякаючи, що Філіну не місце в цивільно-військовому співробітництві.

Додамо від себе, що в жорстко-ієрархічній системі ЗСУ командувач Сухопутки генерал Сирський навряд чи толерував такі заяви підлеглих, якщо вони ним не одобрені.

Тут питання можливо вже й не у Власенку, а у незгоді керівництва Сухопутних військ.

Те, що рішення совкових сивояйцих дармовисів з Генерального штабу не розуміють у військах — не новина. Але те, що їх вже почали називати нонсенсом в командуванні виду ЗСУ — тривожний дзвіночок. Внутрішній сепаратизм? Не виключено.