Іверський монастир у Донецьку

У церквах Української Православної церкви Московського патріархату (УПЦ МП), в Святогірській лаврі на Донбасі розміщувалися терористи і боєприпаси з самого початку конфлікту України з Росією.

Про це в інтерв'ю каналу ATR розповів герой України, генерал-майор Збройних сил Ігор Гордійчук, – повідомляє sprotyv.info.

«У перші дні війни я попросив дозволу взяти групи радіоперехоплення. Ми зробили кілька радіоперехоплення в Краматорську, Слов'янську. Де в одній з наших найцінніших святинь – Святогірській лаврі – був чеченський загін спецназу, кадировці», – розповів він.

Гордійчук зазначив, що підтвердження знайшли з різних джерел. Він приніс докази начальству, заявивши, що в печерах більше сотні терористів, зброя, боєприпаси. «Потім все це почало підтверджуватися, коли почали перевіряти всі церкви Московського патріархату. Там зброя, боєприпаси, спорядження, бойовики, ці священики подвійного призначення. Вони ніби і священики, і бойовики. Путінська армія», – заявив генерал-майор.

За словами генерал-майора, впровадження проходило завчасно. Гордійчук підкреслив, що церкви УПЦ МП для нього є ФСБшною структурою. Він зазначив, що священики відкрито говорять, що в Україні йде «громадянська війна» і самі у всьому зізнаються.

https://youtu.be/eTh6JAQoitU5a61d61d58364.jpg