6035e3c2c90b6.jpg

Революція має змінити правлячі еліти, панівний клас, структуру власності в суспільстві.

Щось з цього відбулось за 7 років?
При владі досі номенклатура УРСР та їх нащадки, олігархи і кримінал 1980-2010 років.
Політики і партії 1990-2013 років зберегли владу в державі.
Олігархи, які заволоділи активами у 1991-2013 роках досі зберігають контроль над ними:
Ахметов, Фірташ, Пінчук, Коломойський, Порошенко, Медведчук, Гереги та інші.
Спецслужби і політтехнологи давно знають цю слабкість до колишніх зеків(Хмара, Лук'яненко, Тимошенко, Янукович, Колесніков, Луценко, Савченко, Навальний, Ленін, Сталін і т.д.)
Є у русских та українців симпатія до «несправедливо засуджених».
Такі випадки навмисно створюють, піарять, розкручують політиків.
Ви бачили на акції #СтерненкуВолю плакати «завершіть судову реформу», приберіть суддів 1980-2020 років, запровадьте суд присяжних?
Від кого це вимагати? Від депутатів, уряду. В нас парламентська республіка!
Хіба штовханина з НГУ, поліцією сприяє реалізації судової реформи?

В дописі використані фото Аліни Карбан. @alinakarban

P.S. Посадили тисячі патріотів, учасників бойових дій за минулі 7 років. Частину вбили як Сашка Білого, Лісника, учасників конфлікту біля Мукачево та інших. Їх навіть не судили.

Українці не мають організації, це нагадує спротив 1914-1934 років. Натомість потрібні структури УВО, ОУН, УПА.

Люди з бойовим досвідом відійшли від боротьби, бо бачать як активісти піднімають сотні тисяч населення, а політтехнологи забезпечують перемогу Порошенку, Яценюку, Тимошенко, рабіновичам, медведчукам, бойкам та решті політиків старої генерації.

Якщо згадати успішні перевороти і прихід до влади націоналістів в Німеччині, колишній Російській імперії, на Кубі, в Єгипті, Чілі, то вони реалізовуються іншими методами.

P.P.S. Влада в будь якій країні завжди тестує межі. Кожен президент прагне влади, придушення решти олігархів, політичних опонентів.

Держава показала за минулі 7 років, що може кинути у в'язниці тисячі патріотів, революціонерів, активістів, а десятки ліквідувати. Країну очікує жорстока війна за владу, якої мабуть не було в 1989-2004 роках.

Суспільство не таке як 30 років тому. Всі вже давно все зрозуміли. Відчули смак влади, грошей, крові. Якщо в 90-х були кілька десятків тисяч «афганців» з БД, то зараз приблизно така сама кількість. Але трохи інші умови. Молодь чудово розуміє які переваги дає влада. Якщо владу зміг взяти 30-40-річний комік за минулі 10 років у боротьбі з 50-60-річними «зубрами, шакалами, левами, гієнами» політики, то це намагатимуться повторити інші потенційні групи влади.

P.P.S. 24.03.2021

Ми вийшли на повторення подій 1917-1944 років на новому витку історії. Справа не у конкретних прізвищах. Десь в українських СІЗО сидить майбутній «Бандера», який очолить тих націоналістів, яким в 2021 13-25 років. Через 5 років їм буде 18-30, вони отримають досвід боротьби з владою. Хтось, кому зараз 18-30, отримує реальний бойовий досвід, вивчає військову справу в ЗСУ.

Через 5-15 років реінкарнація УПА буде не 100 тисяч як у 1942-1945, а 1-10 мільйонів бойовиків, військових. І у них буде вдосталь набоїв, артилерії, танків, гармат, автомобілів, катерів, кораблів, літаків, БПЛА.