5f9d7c1bbf6b0.jpg


Що є базовим рівнем суспільства і як над засадами, основами виникають держава, мораль, цінності, релігії, економіка, суспільний лад?

Культура, мова, територія і певний генетичний код породжують різні типи

імперій, держав, республік, релігій, національностей та всього іншого.
Є така сутність, величина, вимір як «вік» культури. Наприклад американці не можуть насадити свою культуру китайцям, бо американській культурі 200 років, а китайській 2000.

Те, що американська культура проходить зараз (фінансова, економічна та суспільна криза) інші культури проходили більше 1000 років тому і можливо проходили вже багаторазово.
Німці, британці, французи, ірландці, шведи могли насадити «американцям» свою культуру, мову, традиції. Але в зворотній бік це не працює. Від слова зовсім.

Культура трипільців, скифів, сарматів, словян формувалась кілька тисяч років.
Тому всі новомодні демократії, республіки, соціалізми, капіталізми жодним чином не впливають на сучасних українців. Ми знаємо чого хочемо. А те, про що розповідають і намагаються нав'язати американці чи комісари з ЄС, українці сприймають як нежить, що пройде за кілька років або десятків років у важкій формі.

САП, НАБУ, КСУ, НКВД, КДБ — це все для українців незрозумілі літери, організації трутнів, що проїдать гроші платників податків! Депутати створили їх аби отримати черговий мільйон(або мільярд) доларів, євро від лохів з ЄС, США.

Ми усвідомлюємо, що всі ці хитромудрі українські органи не працюватимуть, або згинуть у боротьбі з культурою хабарництва. Єдине, що може зупинити, або навести лад — шабля.
Це красномовно довели Святослав Хоробрий гетьмани Хмельницький, Скоропадський.

В Українській традиції і культурі князь(або гетьман) керує суддями і судами. Сам вирішує спірні питання. Тому #культура завжди перемагає інституції. #традиція

В 2004-2005, 2014 була легка зрежисована версія переворотів. Далі буде все жорсткіше. Переможець отримує все на пару десятків років. #євромайдан #майдан #переворот