5c9f347d2f9ff.jpg

After order and liberty, economy is one of the highest essentials of a free government. — Calvin Coolidge

Щомісяця я сплачую кілька тисяч гривень податків. Розпорядником податків є прем'єр міністр, міністри, депутати. Ви жодним чином не можете вплинути на те, на що витратять Ваші #податки ці люди.

Такою є #система. Їй не 28 чи сто років, а значно більше.

В епоху ІТ технологій, легко можна було б для тих, хто сплачує 10000 гривень податків щомісяця, зробити сучасний кабінет платника податків. В якому людина приймає рішення на які проекти направити свої податки. Була б конкуренція державних проектів за гроші платників податків! Кожен проект: лікарня майбутнього, притулок для тварин, виробник зброї, університет, школа, автодор, завод з виробництва електромобілів конкурували б за Ваші податки, звітували про використання коштів щомісяця, щороку!

За рік впливовий платник податків (120 тис гривень) профінансував би найкращі і найнеобхідніші на його думку бюджетні проекти. Ви ж замислюєтесь на що витрати 10 тис. гривень($400)?

Чому Ви досі не маєте вибору? Чому ваше право розпоряджатись податками #держава ігнорує?

#думай #голосуй

Жодного року середня #зарплата в країні не досягла $1000 на місяць за 28 років! На що здатні #колишні?

Просто уявіть яким бюджет матиме президент від 10 млн прихильників за такої системи коли зможе підвищити середню зарплату до $1000!

По $100 від 10 млн щомісяця це $1 млрд, або $12 млрд на рік! Від 20 млн прихильників $24 млрд! Якщо президент зможе створити умови для зростання середніх зарплат до $2000, то матиме бюджет $48 млрд лише від населення!

З-за кордону повернуться 20 млн українців! Бюджет зросте до $96 млрд на рік!!!

Запропонована система економіки, суспільного ладу дозволяє громадянам мати хоч десяток президентів. Десяток президентів з бюджетом $96 млрд краще ніж один і бюджет $32 млрд!

В 1647-1652 роках українці востаннє мали суб'єктність та вплив на політику в Європі. довгих 365 років ми не є гравцем у міжнародній політиці на період більший ніж 25 років.