«Вбивця Рабина хотів знищити саме прем'єра, зірвати політичний процес, лідером і символом якого той був. Вбивця Адамовича не схожий ані на ізраїльського радикала, ані на польського. Найбільше він нагадує мені простого українця, який ненавидить представників влади просто за те, що вони – представники влади і впевнений, що влада завжди не права, а він, „маленька людина“, завжди має рацію – коли паркується в недозволеному місці або коли грабує банк. Тому що у нього, „маленької людини“, грошей мало. А у представників влади – багато, адже це вони у нього гроші вкрали, негідники!

Ми і мова ненависті

Хотів написати про поляків, але значна частина статті про жидів. Чому так?

Але це гарний матеріал для аналізу подій минулого століття і сучасності.

Які висновки:

#Євреї-соціалісти легко знищили правих у 1948 році. Ізраїль заснований соціалістами був і залишається соціалістичним з кібуцами та соцпартіями?

Наскільки великий вплив соціалістів на політику І. в 21 столітті?

Не забув Віталій «накинути гімна на вентилятор» і щодо українців. А як без цього?

Як ще до українців має ставитись кадровий гбіст з МГУ?

Напевно В. просто озвучив страхи жидів з української влади! За награбовані за 28 років золоті унітази, мільйони готівкою, розкішні квартири 100+ метрів і будинки в 500+ метрів, яхти, заводи і фабрики.

Невже українцю нема за що ненавидіти сім'ї кучм, порогенків, звягільських, черновецьких, довгих, герег, коломойських, тимошенок, януковичів, азарових, клюєвих, гонтарєвих, яценюків, та решти поважних жидівських та номенклатурних родин?

Хто відповість за галопуючу інфляцію 90-х, низькі 30-100 доларів зарплати і пенсії, зубожіння та новий геноцид 1991-2019 років?

Нам розказують про перебудову, реформи, покращення з 1985 вже більше тридцяти років! Натомість всі реформи і покращення зводяться до розкрадання корисних копален, експорту сировини, знищення економіки, #зубожіння мільйонів українців, еміграції найкращих закордон.

Так має право кожен з мільйонів українців ненавидіти владу і прагнути нової коліївщини?

Чи ненавидить українець депутатів, суддів, чиновників, прокурорів, голів міст за десятки років дерибану і пиляння бюджетів, недоторканість, брехню на телебаченні, відгодовані морди на бігбордах, корупцію, злочинність, бідність?