Справа Гонгадзе це #спецоперація #ФСБ по зміні вектора країни на російський.

Порошенко, Яценюк, ліберали топлять за ЄС, США, тому РФ вигідно привести до влади проросійські сили.

Може початись «збройна політична боротьба».

Звертайте увагу на розвиток конфлікту #МВС-#ЗСУ-#СБУ

Суспільство починають(продовжують) «накручувати» через вбивства активістів, кричущі випадки корупції, свавілля чиновників, прокурорів, поліції, судів.

Кримінал і рейдери продовжать під прикриттям поліції і судів грабувати #бізнес.

#Влада поступово і невпинно втрачає контроль.

Компрометація влади, спроможності українців за 5 років приборкати кримінал, ліквідувати корупцію основна мета ворогів. Посилюватиметься ворожа пропаганда. З'являтимуться дописи «корисних ідіотів», які сіятимуть розбрат в країні, розводитимуть українців на різні табори, посилюватимуть внутрішні конфлікти. Стандартні лінії протистояння влада-народ, центр-регіони, схід-захід, україномовні-російськомовні, багаті-бідні, тощо.

Населення бажатиме «сильної руки», вимагатиме навести лад в країні. На цей випадок є націоналістичні, праві рухи, які будуть посилювати вплив, отримувати владу.

Небезпечним і незворотним є посилення регіональних князів, магнатів, створення ПВК. Хаос посилюватиметься. Виникатимуть самоврядні республіки як у 1917-1950 роках: Холодний Яр, Махно, Олевська республіка, території під контролем УПА.

На часі формування проукраїнського ядра, потужного об'єднання націоналістичних сил. Звичайно в націоналістичних рухах є багато сексотів, шпигунів, аґентів ворожих розвідок, але це реальність будь яких революційних і національно-визвольних, антиколоніальних рухів.

Посилиться боротьба за посади голів ОДА, РДА, голів міст та сіл, селищ.

Партії намагатимуться заручитись підтримкою міцевих ієрархій влади, розставити своїх людей перед виборами на ключові посади.

Центр втрачав і втрачатиме контроль над землями(регіонами, областями).

Це періоди напіврозпаду адміністративно-командної системи УРСР.

В політиці в наступні 5 років ми побачимо згасання лібералізму. Відродяться соціалістичний і націоналістичний рухи. В другий тур президентських виборів пройдуть соціаліст і націоналіст.

Яким буде націоналізм в Україні в наступні 10 років лівим чи правим?

Те, що переможе націоналістичний рух, мабуть вже нема сумнівів!

#Вороги в країні захопили «повестку дня»:

В багатьох змі, на телеканалах висвітлюється питання «реваншу регіоналів», повернення до влади проросійських сил. Приклади Ви самі зустрічали за останні чотири роки. Цю тему, цей дискурс постійно педалюють і підживлюють.

Що ми робимо щоб протиставити дискурсу «реваншу» свій #дискурс? Тему перемоги націоналістичних сил не висвітлює жоден з телеканалів, ЗМІ. Чому? Бо це ворожий для олігархів і росіян дискурс, страшний сон: прихід до влади президента-націоналіста, отримання націоналістами більшості у #ВРУ.