Виміряли «температуру» чеснот і довіри у суспільстві. Протестували на вступ до ЄС. Поки зарано, років за 20, коли почнуть платити за роботу гідну ціну. А чим ця акція відрізняється від підприємців, великого бізнесу, держави які платять українцям найнижчу погодинну зарплату!

Поділіть 3700 грн на 160 годин, це близько 23 гривень за годину! А мають платити від 3 до 25 євро як в ЄС!

Довіру можна побачити в закритих колективах, коли люди співпрацюють разом кілька років. За 3-5 років спільної роботи вибудовується і створюється #довіра, відбувається перевірка часом. Звісно в певних спільнотах можуть зрадити, «кинути» і після 10-20 років довірливих відносин, якщо на кону мільйонні суми.

Є приклад офіцерів, аристократів, джентельменських клубів, спільнот банкірів, в яких репутацію створюють 20 років, але втратити її можуть за 5 хвилин. Людей виключають з кола довіри, мережі.

Згадайте ситуацію з електронними книгами, програмним забезпеченням, музикою. В 90-х роках певні інститути та аґенти впливу здійснили тяжкий злочин проти суспільства — зруйнували довіру людей в певних спільнотах, де все трималось на довірі. Безперечно довіру в суспільстві варто відновлювати, починати з закритих мереж, клубів, спільнот, формувати власні кола довіри.