Нещодавно переглянув"Acts of Violence (2018)".

Просте запитання чому американські військові у відставці мають право зберігати вдома зброю, а українські військові після чотирьох років війни — ні?

Невже Україна досі колонія СРСР, в якій військові вдома або на вулиці не мають права носити зброю для самозахисту та захисту життя своєї сім'ї?

Військовий чи колишній учасник війни має з наручного годинника відстрілюватись від ворогів чи ножа, пістолет, автомат відбирати голіруч як було в Одесі, Києві та інших містах та селах країни?

Невже нападів на учасників військового конфлікту, десятків вбивств учасників війни недостатньо щоб суспільство, держава, країна отямились і надали військовим і учасникам війни право на носіння зброї і самозахист на «мирній» території?

Люди, побратими! Якщо змарнуєте шанс вибороти у держави право на зброю під час війни, то надалі це буде зробити ще важче.

Вимагайте права тоді, коли держава потребує Ваших рук, ніг, голів і життів.

Бо потім держава забуде обіцянки, зітре на порох, заморить голодом, зажене в табори, колгоспи, кредити, на фабрики і заводи, надіне нове ярмо, як це було у 1914-1920, 1938-1954, 1978-1989 та інші повоєнні роки.

І не буде різниці яка назва у цієї держави СРСР, USA, EU, Україна чи ще якось. Гарматному м'ясу і безправним рабам, залежним жодних прав не дають!

#зброя #війна