Гадаю, що хтось зараз плюне , хтось матюкнеться, а хтось можливо прочитає.

Як багато тих, хто розділяє добробут у Скадовську з добробутом у країні. На мій погляд це неможливо. Що я зараз бачу в стрічці КЛС та Скадовська толока: схлопування простору обговорення до містечкового рівня. Кішечки та собачки, безглузді теревеньки, чутки займаюсть 80 % стрічки. Не мені визначати що головне. Але чому такі гарячі та актуальні для всього українського суспільства теми, як політична та економічна ситуація в країні, саме тут натикаються на супротив? Містечкове мислення – загалом мрія тоталітарної влади. Послати меседж, що не нашого це розуму діло. Позатуляти роти та під шумок робити свої справи. Позаганяти в нас в особисті переживаняя та натравити один на одного. Мені здається, зараз відбувається саме таке.

Є ті хто активно критикує владу (будь-яку), а є ті, хто вважає, що його справа поставити відмітку в виборчому бюллетені, а далі — трава не рости. Та ще й рота затуляють тим, хто не мовчить. На мій погляд добробут у Скадовську неможливий без мудрого та відповідального керівництва влади. Нажаль не з нашим щастям мати таких можновладців. Тому все, що можемо робити – це контролювати, споглядати, критикувати.

Так, критикувати! Не треба плутати людину інваліда на вулиці з інвалідом у владі. Якщо він туди пішов, то не за нашою підтримкою, а щоб виконувати свою роботу. Тут він не інвалід, а посадова особа. І попит з нього, як з посадової особи.

Не треба плутати некомпетентного хлопака, з своїми синами, та моллоддю взагалі. Бо тут він не дитина, а президент, у якого перешочергові обовїязки пред країною. А його особисті переживання щодо критики – це сентименти. Не витримуєш – вали!!! Мені взагаді здається, шо зараз нас розділяють зверху свідомо.

Головне:

Пересічний громадянин має право критикувати владу, бо це єдиний мирний важель впливу на неї. Та навпаки: відповідальна влада не має право критикувати яку небудь позицію громадянина, бо це розділяє країну.

Багато хто плута критику влади з критикою його вибору! Це різні речі. Час поставить все на свої місця.