По всьому світу з'явився новий тренд — hand spinner або крутилка для рук. Ця антистрес-іграшка виявилася справжнім порятунком для кинестетиков, які люблять щось крутити в руках. У зв'язку з варіаціями в перекладі називають цю іграшку по-різному: вертушка-спіннер, крутилка для рук, крутилка для пальців, вертушка для рук, spinner і т.д.

Іграшка-крутилка для рук родом з Америки, де була винайдена в 2015 році і, отримавши велику популярність, спочатку закріпила свій успіх в Європі, а тепер добралася і до Росії.

Хенд спіннер являє собою невеликий гаджет, що складається з декількох частин: корпусу на підшипнику, заглушки і зовнішніх підшипників. Виглядає як плоска конструкція, яку можна привести в дію, вдаривши по бічній грані крила, тим самим змусивши її крила швидко обертатися.

Вертушки для рук вражають своїм різноманіттям: вони розрізняються за матеріалами, з яких виготовлені (дерево, пластик, метал і т.д.), квітам і розмірами. Крім того, можна вибрати спіннери які обертаються швидше або повільніше, залежно від матеріалу, з якого виготовлена вертушка, її ваги, розміру вирізних отворів і окантовки. Таким чином, будь-яка людина може підібрати собі іграшку виходячи з власних уподобань, благо, широкий вибір це дозволяє.

Вертушка-спіннер не тільки є стильною антистрес-іграшкою, але також і тренажером, який допомагає тримати в тонусі кисті і пальці рук. Крім того, в процесі взаємодії з крутилкой для рук зменшується хвилювання і стрес, поліпшується концентрація уваги, знижується дратівливість, емоційний стан приходить в норму.

Ця антистрес-іграшка прекрасно підходить для людей з напруженою або монотонною роботою, допомагаючи розслабитися, скинути зайву напругу, переключити свою увагу. Хенд-спіннер це справжнє відкриття для кинестетиков, які люблять щось крутити в руках, багатьом це допомагає зосередитися і поліпшити розумовий процес.

До того ж, вертушка розвиває дрібну моторику рук, що важливо для хорошої роботи головного мозку, тим самим допомагаючи поліпшити увагу, інтелектуальні здібності, зміцнити пам'ять.

Хенд-спіннер підходить для абсолютно різних ситуацій: можна крутити його, коли робиш щось монотонне, під час телефонних переговорів, або просто для того, щоб відволіктися від напруженої роботи.

Завдяки крутилки для рук можна позбутися деяких шкідливих звичок, наприклад, відучитися гризти олівець, розмірковуючи над чимось, стукати ручкою по столу, виконувати інші безглузді дії.

Вертушка для рук дозволяє відволіктися, розслабитися, і зосередитися. Він прекрасно використовується як дорослими, так і дітьми різного віку (з 8-ми років). Іграшка-Вертелка воістину володіє гіпнотичним, зачаровує дією, вона дає нам візуальне задоволення і заряджає позитивною енергією.

Вертушка стане справжнім антистрес для тих, хто втомлюється від монотонної роботи, або загруз в розумової діяльності: вона покращує концентрацію, знімає напругу після перевантажень, покращує емоційний стан.

Крім того, з допомогти цій іграшки можна навчитися виконувати цікаві, неймовірні трюки, знімати їх на відео і викладати на загальний огляд.

Хенд спіннер буде відмінним і корисним подарунком як для дорослого, так і для дитини.

Hand Spinner називають EDC toy, що означає Every Day Care. Тобто: іграшка на кожен день. Дійсно, їй можна грати кожен день, вранці по дорозі в офіс, на роботі — під час телефонних розмов. Також він буде привертати увагу колег, адже це дуже незвичайний і модний аксесуар, поки мало хто про нього знає і hand spinner гарантовано викличе як мінімум інтерес, все будуть питати у вас: «Handspinner? Це ще що таке? Ну-ка дай спробувати! „

Джерело тексту: Handspinning (текст частково змінений та повністю переведений з російської мови)