Доброго всім часу! Сьогодні я вам розповім про один дуже цікавий і якісний продукт для обробки ваших фотографій прямо на смартфоні. Звичайно ж, ті хто хто ведуть блоги в інстаграм, або травел фотографи, вони не будуть просто так викладати оригінали своїх фотографій, тому що без обробки вони виглядають якось сиро.

Цілком можливо що ви вже зустрічали в описі під фотографіями такий хештег як #vsco, натиснувши на нього в соціальній мережі Інстаграм ви можете побачити досить красиві фотографії.

Що таке VSCO?

VSCO — американська компанія, заснована в 2011 році, розташована в місті Окленд, штат Каліфорнія. Основним продуктом компанії є додаток VSCO Cam® для iOS і Android пристроїв. Вікіпедія

VSCO — це не просто якийсь фоторедактор або додаток-камера для фото зйомки. Навіть можна сказати, що VSCO — це Instagram з дуже якісними і дуже красивими фільтрами (їх ще називають пресети), також з можливістю тонкої настройки знімка.

У цьому продукті є практично все. Спочатку він використовувався як для мобільної фотографії, так як в ньому є камера з настройками, трохи пізніше все дійшло до дзеркальних фотоапаратів. У цій програмі дійсно можна редагувати знімки з дзеркального фотоапарата. Тут все дуже просто, вибираєте фільтр, налаштовуєте яскравість, контраст і т.д., знімки виходять як на плівковому фотоапараті.

У самому продукті, можна сказати є магазин в якому містяться додаткові фільтри та опції для редагування, які можна купити за гроші.

VSCO X

Компанія пише: «Ми з гордістю оголошуємо VSCO X ™, членство, що включає більше 100 класичних мобільних VSCO-пресетів, ексклюзивні нові пресети і інструменти Film X ™, а також нові доповнення, додані щомісяця. VSCO X — це потужна цифрова фотолабораторія на вашому телефоні, що піднімає планку для редагування фотографій».

593ba82a198df.jpg

Приєднання до VSCO X за одну річну ціну, всього за $ 19,99 (це менше, ніж $ 2 в місяць).

Завантажити додаток ви можете абсолютно безкоштовно — https://vsco.co/store/app.