Ви були колись на станції метро «Лісова»? Ні! Даремно. Досить цікаве та унікальне у своєму роді місце.

З однієї сторони це станція з одним з найбільших пасажиропотоків, з іншої — біля неї майже немає жилих будинків. Станція «Лісова», як портал, скориставшись яким ви потрапите на базар, ні на БАЗАР.

Який, як і кожен живий організм, що складається з клітин та органів, утворений з величезних торгових центрів, магазинів, продуктових ринків, секонд-хендів, базарів, базарчиків, стихійних базарчиків, просто продавців виваленого в багно товару та заселений працівниками торгівлі, транзитними пасажирами, покупцями, циганами, бомжами, алкашами та нарками.

А над всією цією розкішшю бовваніє скелет недобудованого житлового комплексу, як символ жадібності та циклічності української бентеги.

Ви тут можете придбати все, від автомобіля до пучка кропу, від кураги до мереживних трусів.

Тут навіть вечорами, на зазвичай пустій та тихій вдень вуличці, з'являється підпільний гуртовий ринок сільськогосподарської продукції. Де суворі вкраїнські фермери мозолястими руками передають величезні пакети зелені та мішки з овочами перекупникам. Які потім будуть продавати це киянам та розказувати:" Всьо сама виростила, осьо ціми от руками на приусадебном участку."

На східних базарах ви можете почути муедзина, що закликає з мінарету правовірних на молитву. На БАЗАРІ його заміняють продавці секон-хенду, що періодично викрикують з характерним акцентом:" Новый, новый, новый завоз."

Коли втомитесь й захочете перекусити, то на БАЗАРІ не важливо якого ви достатку – можете з'їсти нормальну піцу з крафтовим пивом, а можете навернути біляша та пом'янути котика, з якого його зробили, соточкою пальоної водочки з пластикового стаканчика.

Ну а поціновувачів платного кохання – ласкаво просимо на Броварський проспект. Де вас зустрінуть демократичними цінами й такими ж обличчями місцеві кокотки.

Називайте цю станцію "Лесовая", не "Лісова" не "Лесная", а саме "Лесовая". Тоді місцеві аборигени обов'язково приймуть вас за свого, за корінного лесовчанина.

Побувайте на Лісовій, Вам сподобається)))

P.S. Фото символізує мультикультурність БАЗАРУ та українську гостинність.

5f0ee0cc9c18f.jpg