Виключно суб'єктивна точка зору на підхід до організації благодійних акцій.
Дано: місто Рівне. Спільнота «Благодійне Рівне». Благодійний Аукціон «Дарунки Даринки».
Мета: Зібрати 200 тисяч на лікування 7-річної Даринки Білецької.
Шляхетна ціль? — Безперечно.
Потрібно проводити цей захід? — Обов'язково.
Для збору коштів, всі методи годяться? — Ось тут варто взяти паузу на роздуми…
Аукціон від «Благодійне Рівне» — проводиться не один рік, але з однією метою, а саме Допомогти іншим. На ньому люди отримують можливість зустрітись з цікавими людьми та при цьому переказати кошти на ту чи іншу мету. Зазвичай на аукціоні виставлялись та виставляються Люди (з Великої букви), багатьох з них знаю особисто та пишаюсь знайомством з ними. Цікаво, що коли бачив «лотами»- Людей яких не знаю, все одно мав до них Велику Повагу. Бо товариство навколо них, було надзвичайно Прекрасне.
Було. До появи серед них Арсена Авакова. Увага ЛОТ 58!

5e2c4f008ac6e.jpg

Нинішній міністр МВС. (сарказм) Така «шановна» людина. Ви маєте можливість поспілкуватись з такою…(далі обирайте свої епітети, не хочу образити шанувальників міністра).
Буду чесним, сумніви в мене з'явилися, ще з появою на аукціоні «Слуг Народу», та ряду політиків вищого ешелону. Думки типу: не було вас раніше, а ж ось — спливло, як те, що не тоне.(типу солома). Але я чітко розумію, що моє не сприйняття їх, пов'язане з особистим ставленням до «зЕ» та його зЕндер-команди і ніяк не впливає на їх людські якості.
Є питання до організаторів: якщо немає різниці як збирати кошти то...
Чому, як ЛОТ гвалтівника не пропонуєте? Можливо хтось захоче кави в неприродний спосіб випити? Будьте послідовними, він теж депутат ВР від Рівненщини.
Чому не продаєте представників Опоблоку та Шарія?
Вернемось до нашого… Авакова…

5e2c4a56223a7.jpg


Коротко : Арсен Аваков — називає себе «рузькоязичним» націоналістом, (відкрию Вам таємницю: Путін так, ще Медведчука називає))).
Аваков з 2014 року міністр МВС.

Відомий причетністю до вбивства Сашка Білого, до саботажу розслідування по Каті Гандзюк, а ще покриття злочинців та не покарання за вбивство 5-річної дитини, провал реформи правоохоронних органів, а його син, це «відомий продавець» неякісних рюкзаків для МВС за мільйони гривень.

І як квіточка цього всього: шиття білими нитками справи Шеремета, в якій звинувачують волонтерів, військових та добровольців, використовуючи методи гадання на глистах як факти слідства. Отже, до прояснення цих всіх фактів та їх пояснення, наш міністр — є дуже «токсичною» фігурою
Що бачу на даний момент(увага — суб'єктивна точка зору). Захопившись, організатори благодійних торгів, не помітили як до бочки хорошого меду, почали додавати гівно, створюючи таким чином гавняний мед. По іншому скажу, погана людина примазавшись до хорошої справи, буде потім всім розповідати, яка вона хороша, або буде говорити його пресслужба. Сумно.
Сумно, бо знаю вже людину, що знялась з торгів, щоб не бути в такій гидкій компанії, можливо таких є більше.
Зараз коментарі під такими лотами адміністратори стирають, стараючись не допустити конфлікт. Шкода, бо люди вже почали домовлятись, щоб скинутись грошима і відправити на зустріч до Авакова, журналістку Інну Білецьку, чий «лист рівнянки до міністра МВС» вже п'ятий рік крутиться інтернетом розповідаючи про людей зовні схожих на працівників МВС. Можливо тоді такий ЛОТ був би й виправданий…
І наостанок, сприйміть весь цей текст — не критикою Благодійного аукціону, а критикою певних дій його організаторів. Повірте, є різниця, яким чином збираються гроші, так само як є різниця між життям Махатма Ґанді та Чикатило.
А деяким помічникам народних депутатів, народним депутатам, Лозовому Андрію та анонімам, що стараються купити собі зустріч з Аваковим, я раджу подумати та просто допомогти Даринці й переказати гроші, ви вже там тисяч на 100 наторгували, отже зараз у вас є можливість допомогти. Скористайтесь!
У мене Все)

П.С. Сьогодні як ЛОТ виставили Андрія Богдана,

5e2c4f30c34b0.jpg

мої друзі на цьому аукціоні, як ЛОТ потрапили між Аваковим та Богданом, а відчувають себе як люди, що впали в гівно. Вони прикро здивовані.

Сам Благодійний аукціон перетворився на інструмент політичного піару та відбілювання чиїхось репутацій.(щось типу відмивання брудних злочинних грошей).

Сиджу тепер чекаю чергового пробиття дна.