(для дорослих)

5d32e7d835d4e.jpg

(для дебілів та тих хто не знає, коли пишеться три крапки, робіть пафосну паузу типу для затягування диму сигарети)

Тепер для тих хто голосує. Не вірю в силу демократії та світлий розум більшості. Не вірю практично кожному за кого агітують… чому? Тому що, навіть, коли кандидат — хороша людина, вона як старий сифілітик, не особливо розбірливий в зв'язках.

Мені не принципово за кого ви голосуєте, чи агітуєте. Ці вибори для мене Токсичні. Вони, отруйні в самій своїй суті… Вони не законні, щоб там не сп#здів, конституційний суд))) БПП і сам попередній президент — тепер пожинає плоди судової реформи, яку відхаркувати прийдеться кров'ю, нам звичайним громадянам.

Звичайні громадяни, ще думають, що вони щось вирішують… нехай перехрестяться… тепер закон, нічого не вирішує… в принципі, він слабо вирішував, щось раніше… Поки, що вирішують, різні рЕшали, і така система до цих пір влаштовувала практично всіх…

Маленьке доповнення до закону, що ніщо не вирішує — тепер, Він (закон), не захищає, ні Вас, ні Ваш Бізнес, ні Вашу йо@ану роботу… Ми вступаємо в епоху беззаконня...Насолоджуйтесь цим моментом, поки до Вас не долізуть нові щупальця.

Чи все так погано? Кому як))) Кому, коли))) Мені, особисто, Ні.

Я, чудово себе почуваю в епоху змін та ситуацій, що про Вас, в більшості своїй не скажеш. Історія, любить жартувати))) (для осіб з відставанням в розумово-політичному розвитку, поясню) Скоро, Ви, будете: скавчати, нити та істерити, що вас знову на@бали...Тоді просто згадайте всі лозунги, що Ви читали на бігбордах, починаючи з «Зробимо їх знову…»,”Ми за мир", "За все хороше, проти всього поганого…"

П.С. Я за демократичний вибір більшості))) От тільки, на мою особисту думку, важить лише голос людини, що заслужила голосувати…

Воїн, Ветеран, Волонтер — той, хто віддавав Своє Життя, Час, Здоров'я, останні або всі гроші того моменту — має ПРАВО ГОЛОСУ. Така людина віддала, всю себе, Вона заслужила, щоб її голос почули.

Всі інші — Всі інші, хай існують як раніше, з очікуванням, що за них хтось зробить їх роботу… Хай існують, але бLять, хай навіть не підходять до бюлетенів при голосуванні, бо, вони — це право голосу не заслужили… "Космічний десант" вам в допомогу…

П.С.С. Я прийму голос Побратима чи Волонтера, навіть, якщо він (голос), мені не подобається, але не очікуйте від мене повагу до виборчого планктону.