Ви хочете миру?

Так!!!

Ви готові за цей мир воювати?

Ні!!! Хай хтось інший воює зав наш мир!!!

Покидьки або вороги, хто таке пропагує і недоумки, хто в це вірить.

Якщо увійдуть миротворці, це буде формат миротворчості у внутрішньому збройному конфлікті, і ніяк інакше. Можливе тільки розміщення місії з підтримання миру. Вона буде стежити, щоб сторони один в одного не стріляли. Можливо, у миротворців навіть вдасться розвести сили. Але на Донбасі залишаться бандити і московська агентура. В України буде набагато більше зобов'язань щодо всіх видів забезпечення цих територій без реального впливу. Це консервування ситуації. Будуть примирювати тих, хто за Україну з тими, хто проти України чи за Московію. При збереженні всього того новороссійського, що зараз є на непідконтрольній території. Нинішні «бойовики» і «терористи» легально стануть поліцією і самообороною і виграють на місцевих виборах.

І на будь-які негаразди наші мародери просто розведуть руками: це ж вже не наша відповідальність, а ООН, а ми мусимо виконувати всі зобов'язання.

В Україні мир буде лише за однієї умови: коли всі вороги, і зовнішні і внутрішні боятимуться проти нас воювати. Мир буде коли ми будемо мілітарною, озброєною і небезпечною для будь-якого агресора і колаборанта нацією. Коли Московія жахатиметься самої думки воювати проти нас, тому ми не лише вб'ємо всіх, хто вторгнеться на нашу землю, але й пійдемо до них, руйнувати газопроводи і ЛЕП, спалити рубльовку і маєтки під Сочі. Щоб до кожного доперло, що лізти проти нас зі зброєю це лютий гаплик.

Лише у такому разі буде мир, буде можливість і для вишневих садочків, і для креативних іновацій.
Нагадаю, що Женевські конвенції визнають право громадян самостійно озброюватися і організовуватися для збройного опору агресору. Женевські конвенції прирівнюють до віськовослужбовців такі категорії громадян:

... 2. Членів інших ополчень та добровольчих загонів, зокрема членів організованих рухів опору, які належать до однієї зі сторін конфлікту й діють на своїй території або за її межами, навіть якщо цю територію окуповано, за умови, що ці ополчення або добровольчі загони, зокрема організовані рухи опору, відповідають таким умовам:

a) ними командує особа, яка відповідає за своїх підлеглих;

b) вони мають постійний відмітний знак, добре розпізнаваний

на відстані;

c) вони носять зброю відкрито;

d) вони здійснюють свої операції згідно із законами та звичаями війни.

... 6. Жителів неокупованої території, які під час наближення ворога озброюються, щоб чинити опір силам загарбника, не маючи часу сформуватися в регулярні війська, за умови, що вони носять зброю відкрито й дотримуються законів і звичаїв війни.

Україна ці конвенції підписала і взяла на себе зобов'язання їх дотримуватися.
Це тим, хто боїться своєї влади, що притягне до кримінальної відповідальності озброєного патріота.

Тому зброя, тому військова підготовка, тому жорсткий хардкор.