Ну що, тепер Кличко і Шуфрич публічно поріднилися. Ще й з Медведчуком.

Не вони перші.
Той, хто віщав з братом зі сцени майданівцям і той, хто віщав антимайдану і беркутам.
Розвели, як кошенят, на майданах, розводять і зараз. І навіть не приховують.
Вони всі одна сила. Вони публічно скріплюють це кров'ю. Схеми «поріднення» через кумовство можете знайти, гугл допоможе. Вони можуть лаятися між собою за жирний шматок, вони використовують вас у конфліктах між собою, однак завжди були і будуть згуртованими проти вас. Проти ледарів, невігласів, боягузів, проти зарозумілих розумників, неспроможних до рішучих дій, до мужності, ризику і самозречення, проти сміливців, спроможних йти під кулі, проте неспроможних мислити хоча б на місяць наперед.
І всім довбням, які досі сподіваються, що хтось із нинішніх чи колишніх буде добрішим і лагіднішим, хто сподівається, що зможе їх «контролювати» або «впливати», хай стане солодко і шоколадно у всіх отворах тіла.
Проте однаково будуть закликати голосувати за колишніх, тих, хто вже був у коаліціях, був в урядах. Мовляв, вони вже інші, вони їх викривають, вони нова сила.
Проте будуть голосувати за тих, для кого гроші не смердять, бо на шляхетну справу.
Зокрема і «патріоти», і націоналісти теж будуть це робити. Бо ж «свій» лідер, бо ж ікона, бо ж своїм треба пробачати.

Всім, хто пише, говорить, читає, дивиться і слухає про правильні речі, прошу усвідомити: до всіх без винятку колишніх і нинішніх рівень толерантності нуль. Майте мужність відмовитися потискати їм руки.
Якщо ви не спроможні до мужніх вчинків, їх зроблять ті, для кого ваші правильні слова і ваші здорові амбіції будуть байдужі. Тому що воїн не слухатиме боягуза, навіть дуже розумного. Через природну гидливість до слизу.
Проявіть мужність. Або зникнете. Мені буде шкода. Бо хороші і розумні люди.
Попри всі перешкоди ту буде Україна.