Голова парламентської ТСК Андрій Пузійчук злякався справи НАБУ і наших подальших розслідувань і найняв ватника Марунича, щоб той мене «мочив»!

Нагадаю, що НАБУ веде справу про корупцію в ТСК, яка була відкрита за моєю заявою. Її суть полягає в тому, що Пузійчук і член ТСК Наталя Приходько, використовуючи статус комісії, просувають Вадима Столара та інших скандальних забудовників – підслідного НАБУ Кримчака, авторитетних братків Насіковських і компанії родини самого Пузійчука «Фундамент». Нещодавно мене викликали на допит по справі, уважно вислухали і прийняли усі зібрані документи. І одразу після допиту прилетіла страшна «атвєтка» — Марунич! «Політолог», який починає мене «викривати» і пише відверту маячню у своєму блозі.

Вітаю Пузійчука з покупкою! Але не то пальто! Точніше – не той ватник! Марунич – експерт з енергетики. Навіть ще вужче – з газу. Будівництво і активісти – не його тема від слова «зовсім». Він геть дупля не відбиває у цьому питанні! З таким самим успіхом він міг би написати щось про квантову механіку.

«Політологом широкого профілю» Марунич став вимушено. Бо позакривали канали Медведчука, з яких він не вилазив, і тепер треба якось харчуватися.

І це друга ваша помилка, пане Пузійчук. Марунич – відкритий українофоб, шанувальник Путіна і всього російського. У нього це лізе з кожного посту у Facebook. Він ненавидить президента Зеленського за санкції проти Медведчука і прямо про це пише.

Як розповідають медійники, Марунич – одна з найдешевших пропозицій на ринку. Його використовують, коли комусь потрібно зекономити і за 100 доларів розмістити «смердючку» чи фейк. На ринку добре відомо, що Марунич не в змозі написати самостійно великий текст. Його жанр – усні коментарі чи короткі пости на абзац. Тому його блоги так разюче, радикально відрізняються за стилем. Різні замовники йому їх готували.

Розумію, пане Пузійчук, що ви перелякані і у вас стрес. Але наймати Марунича – це пекельний зашквар. Мало того, що не розуміє, що постить, так ще і дрібний медведчуківець.

Тобто, вести діалог із Маруничем немає жодного сенсу. Це як вести діалог з гнилим помідором, що пролетів повз вас. Хлоп взагалі не в темі – далі текст, який він розмістив. Але ж, схоже, і ті, що дали замовлення, також не в темі.

Що вже тільки про мене не писали: і 5 квартир у мене, і зв'язки у КМДА майже не з Кличко, чого тільки не вигадували, бо жодного компромату немає. Бо я чесна людина, постраждалий інвестор «Аркади». Тепер намагаються закидати за головування у кооперативі «ЖБК 26 Львівський» з доходом за 2020 рік у 3,7 млн грн". Вчіть матчастину, пані Приходько. Зібрані гроші інвесторами на добудову будинку "Аркади", і зібрані були вони вже після того, як я пішла з посади голови кооперативу. І саме завдяки моїй і колег активності був добудований цей будинок. Саме мені вночі приходили дзвінки з погрозами, і мене "мочив" найнятий "Аркадою" "Стопкор". Саме я викликала страх у чиновників КМДА, власників "Аркади" і її партнера "Фундамент", який дерибанив гроші вкладників.

І прошу, не відмазуйте Насіковських. Не будьте посміховиськом. Не можна відмазати невідмазуване. Вони забудовують територію Університету туризму на Жмаченка, де мав бути навчально-виробничий корпус закладу. І роблять це всупереч цільовому призначенню землі, даним кадастру, Генплану Києва і рішенню Верховного суду.

На Марунича я не зважаю, навіть трохи шкода його. Нещасна бідна нереалізована людина, ображена на власну Батьківщину. А щодо Пузійчука – я дуже задоволена. Бо ця нервова реакція із залученням першого доступного блогера проти мене свідчить про те, ще нам вдалося дуже влучно наступити на хвіст корупції у ТСК Пузійчука. І він дуже боїться викриття. Справжнього викриття і відповідальності. Бо депутатський мандат – не вічний. Це Пузійчуку може з сумом підвередити його друг і колега, підслідний НАБУ Кримчак.