603c9a20a60d1.jpg

Військовий «унімог», то машина надійна як метеорит. Навіть якщо їй років 30. Вона може працювати, як суцільна каменюка літати в космосі. Роками. Бо там німецький турбований 6 літровий двигун, який в буденному режимі, працює практично на холостих оборотах. Вбити який практично неможливо. Але є одне але. В ЗСУ вбити можуть все. І ворогів, і німецький унімог. Є така особлива каста їздоків, імєнуїмих «наєздніки». Їх звичайно менше ніж нормальних водіїв, але вони є. То люті до ворога хлопи. Оскільки ворога вони не дуже часто бачать, то вони починають уособлювати боротьбу з ворогом, боротьбою з військовими машинами на яких їздять. Якщо вбити не можуть двигун, то починають надкушувати навісне обладнання.

От наприклад стартер. Він сцуко теж німецький. І теж надійний як метеорит. Він і вісить майже 25 кіло. І деякі «наєздніки», мабуть вважають що він дуже схожий на електричний двигун. Як у тесли. Або як двигуни на гібридних авто. Бо здоровий, важкий і живиться від акумулятору. І вони починають на ньому їздити. На передачі. Не запускається двигун, а вони їдуть на стартері. З усією ненавистю до німецького автопрома. Бо інакше я не можу пояснити як бля так можна поплавити ламелі на стартері від «унімога»? Але змогли. Поплавили. А потім кинули стояти. Бо ж стартер плавили тому що двигун на запустився, а двигун не запустився, тому що — «аяєбучоговіннепрацює?».

А потім «унімога» забрали до нашого підшефного організму. Бо він же надійний як метеорит. Просто не треба з нього робити тунгуський. Трохи догляду, та мізків. А в новій сім'ї є і одне, і друге. А ми з вами допоможемо поставити його у стрій.

Бо наші підшефні ще з зими з 14 на 15 знають, що під час загострення та замісів, кожна машина на ходу, буде на вагу золота. А «Унімог», це ж «унімог». І він вже на ходу. З відремонтованим завдяки вам стартером, та з повним ТО.

Дякуємо всім хто допомагає. Приват 5168 7573 4764 2680 Донік Роман

603c9a4cd9905.jpg

603c9a54cf43d.jpg

603c9a5c8db2a.jpg