5c9e34ce10f25.jpg

«У мене є мрія». Щоб ці вибори пройшли у один тур. Щоб закінчився нескінченний потік бруду. Щоб ми заспокоїлися, та почали працювати. Щоб могли без огляду на «як це може вплинути на вибори» робити те, що вкрай потрібно. Щоб ми могли пиздити клерків, бюрократів, чиновників, які прикриваються рейтингами діючого президента на цих виборах. Щоб ми могли пиздити тих, хто краде та наживається на війні і тих, хто не навчає, та не готовить вояків до війни, хоча це їх робота. Давати копняків всім хто заслуговує, не дивлячись на заслуги. Навіть якщо за званням це генерал-уєбан.
Останній рік, ми, всі ті хто має державницьку позицію, вимушено наступали собі на глотку, бо розуміли ціну, яку може заплатити наша країна, та наші діти за наші помилки. Останній рік, багато покидьків навпаки робили дуже багато чого, бо розуміли, що гучного скандалу не допустить ніхто із стратегічних міркувань.
Давайте вже проголосуємо, виберімо в першому турі Порошенко, та з понеділка влаштуємо «вирвані роки» всій тій наволочі, яка, вже за 5 років, сформувала касту недоторканих функціонерів «патріотів». У нас Парламентсько-президентська республіка. Ми підтримуємо Порошенко на пост голови держави, але маємо повне право рвати БПП та його призначенців. Не тільки маємо право, але й повинні це робити. У нас буде кілька місяців щоб випиздити зі списків в ВР все лайно, яке там засиділося. Та все недоторкане лайно в БПП, яке вже заїбало своїми криками про «ви працюєте проти Порошенко» Давайте вже відірвемо сраки від диванів, та проголосуємо в неділю в один тур. Не треба чекати другого. Хай краще ці гроші підуть на армію. Іди думай, курво. До неділі. Якщо є чим. А потім піди, та проголосуй в неділю за Порошенка, бо я вже дуже втомився мовчати. А потім заведемо в парламент максимум нормальних людей.

І це на 100% буде не БПП, якщо вони не влаштують проміж себе «велику чистку»