5bfc422e72700.jpg

Збройні Сили України приведені в стан повної бойової готовності. Військових відкликають з відпусток, офицерів які зараз на сесії, з навчання. Головнокомандувач Збройними Силами України каже що вісько «має достатньо можливостей, щоб захистити нашу державу і ми виконаємо свою місію в ім'я нащадків і майбутнього України, чого б це нам не вартувало.»

Якщо хтось не розуміє, то військові готові до російської навали. Готові боронити Державу і гинути в війні за незалежність. Це позиція української Армії. Але треба ще позиція держави. Держава в нас парламентсько-президентська республіка. І в цей час, депутати ВР не підтримують військових, не підтримують державу. Бо вони, начебто переживають за вибори до парламента. Військовий стан на 30 діб пропонується, а вибори до ВР в жовтні 2019.

Псевдо патріоти депутати дуже добре розуміють, що якщо зараз ми не продемонструємо всьму світу єдність та жагу до перемоги, якщо не будемо єдині в бажанні дати ворогу відсіч, то не те що виборів, самої Верховної Ради може не бути восени 19 року. Бо буде якийсь російський законодавчий орган на «присоєдіньонной терріторіі».