Отдельные, очень «уставшие» волонтеры и патриоты в 16 и 17, были настолько уставшими, что постили фоточки из больниц с капельницами, потім бідкалися що нема грошей, потім ненав'язливо з'являлися номера карток, та запрошення від небайдужих пригріти на час втомлених в Карпатах, на морі, або навіть за кордоном.Їздили, бо всі їм співчували, розповідали про те кляте вигоряння, та ПТСР. І це вважалось дуже логічним.

Я так думаю, що Порошенко трохи відірвався від народу. Бо треба не так у відпустку їздити.

Треба взяти викласти на фейсбук результати аналізів, якусь кардіограмму, фотографію з крапельнецею. Постік запостити жалісний. Побідкатися трохи, як все погано та як тяжко жити. Що скоро як бідній Лізі єлектрику вимкнуть за несплату. І картку привата.

І таке мрійливе — «Як би зараз було добре десь відпочити. Бо вже нема ніяких сил, людоньки добрі. Бо ті кляті бариги з Вашингтону їбуть мозги з тими джавелінами вже котрий рік поспіль. Оце якбі не ваша підтримка, мої хороші, то вже давно й руки на себе наклав би».

Тоді б все було прозоро. І саме головне. На повному серйозі — я впевненний, що знайшлися б люди, які йому на відпочинок грошей накидали. Бо той дядько до біса важливу справу робить майже 4 роки. І за КПД в роботі, нема йому рівних, як би до нього особисто не ставились.