В Криму посуха. Росія вимагає від України води. А вчора український уряд відповів Росії що водою Крим має забезпечувати окупант.

Така відповідь — це якесь знущання над бідними кримчанами. Бо всі знають що окупант їм попався рукожопий. Він, за великим рахунком, не може їм організувати нічого путнього, навіть простої води. Хіба що військову базу їм запхає, якої вони не просили. Вони вже навіть про каміння з неба не бовкають, щоб не давати балалайні інших дурних ідей.

За шість років окупації, рускі бралися, принаймні на папері, за такі проєкти щодо постачання прісної води на півострові: опріснення морської води, організація штучних дощів, перекидання в Крим води з річки Дон через дно Чорного моря, будівництво водогону з Кубані і ще з півдесятка задумів. І що? І булька з того тільки вийшла.

Ще один їхній задум — це піти в атаку на укропів через Перекоп, покласти по дорозі цілу гору трупів, захопити якимось дивом розподільчу систему, що наповнює Північно-кримський канал і під шквальним вогнем української артилерії відновлювати її а потім качати воду в Крим.

Геніально.

Також вони можуть цією геніальною ідеєю лякати українського головнокомандувача, щоби той дав води без бою, але він якраз саме тепер і так ходить переляканий, бо суворі дядьки в Києві мають противну звичку нагадувати йому що з ним буде, якщо він щось подібне утне. Bad timing для рускіх, одним словом.

Взагалі то, всі ці недороблені окупації вождя ерефії — відкусити шмат чужої території, то тут то там, і потім не знати що з тим робити - напевне родять в душах завойованих ним людей усіляки комплекси. Одне діло коли тебе завоює якийсь новітній Чингіз Хан чи Олександр Великий. А друге діло — просте хуйло.

Тим складніше потім тих людей приводити до тями.