60bf282b5b548.png


Нагадаю хто не слідкував за останніми публікаціями.

Я з однодумцями провели серію провокативних (лат) акції проти державної симулякрії.

Нашою задачею було документально довести те що цілий ряд законів в Україні державою просто не виконується найважливіші для держави і суспільства звернення громадян просто ігноруються. І це вже тягнеться багато-багато років. У нас такі трошки лунні президенти і прем'єр-міністри які обитають «десь там». Створенні цілі системи і мережі інформаційного блокування вищих посадових осіб і вони навіть не дуже-то знають що в тій країні твориться.

Одна з цих зухвалих операцій була особливо показова. Вона показувала, що навіть життєво необхідна і корисна для президента інформація до нього не доходить! Він повністю інформаційно заблокований.

Сам досить-таки недовгий матеріал ви можете подивитися тут:

" Чи можна стібатися над Президентом України під час війни? "

В матеріалі документально показано, що цілий ряд державних органів працює абсолютно фіктивно.

І ось цей матеріал викликав хвилю обурень та лайки у різних групах соціальних мереж. Так, саме лайки, а не лайків, як це не співзвучно.

Це дуже важливо, бо окрім купи лайки зацікавлених осіб з того чи іншого політичного табору, є ще купа непорозумінь з простими нашими людьми.

Люди наші масштабно і системно СПЕЦІАЛЬНО ідіотизуються державною машиною вже декілька століть. Тому немає нічого дивного коли тема, навіть трошки складніша, ніж гра в Чапаєва, винесена на обговорення, викликає таку хвилю непорозумінь. Я з основними запереченнями і збуреннями тут спробую серйозно розібратися маленькою серією.

Так что, я кажу что Президент взагалі не в курсах, що робиться в країні? Ух я який нехороший!

Ну от підкажіть мені великі фахівці з піару медійної реклами, чи не треба президенту з купою симпатичних йому людей, на камери провести великий флешмоб по поїданню апетитного м'яса. Кажуть ще й дуже за державний кошт.

Ну президент же дуже освідомлений про життя в країні, він вже прекрасно знає що деякі з необхідних продуктів подорожчали за декілька останніх місяців на 25% от яйця наприклад з 10 грн до 35. Так же відсотки рахуються, да? Чи це на 250 відсотків? Чи, то у три з половиною рази?

А може у дитячих садочках харчування дітей значно переклали на плечі усіляких там одиноких мам? А може там хто скаржилася на харчування дітей в школах? Може погіршилася там чи що?

Прекрасний флешмоб! Ударимо шашликами по дозрілих полуницях! Ну як мінімум це не поганий приклад багатьом дітям з бідних сімей як треба правильно харчуватися! Дієтичненько так!

Що ви там лаєтеся? Заздрити гарненькому пікніку? Ще скажіть, що вам не подобається що Президент вашої країни прислужував в журналістам, від яких він корисно залежить! І не кажіть, що ви перший раз в житті бачите, що хазяїн пікніка так чемно відпрацював офіціантом! Державу можна представляти по-різному. Краще подякуйте всім співорганізатором за прекрасний державний і медійний захід! Він же вам корисний! Хоч у якомусь аспекті! Ви ж не сумнівайтеся, що чесні незалежні журналісти обов'язково донесли до президента проблему з яйцями народу?