60b9d76d84bb0.png

Можна вважати відкритим листом Президенту В.О.Зеленському

От знаєте я не одразу зрозумів, наскільки складний і важкий шлях я обрав. Наскільки важку і невдячну місію.

Після напружених темпів роботи в американських фірмах, я думав, що ця моя місія займе в мене ну, — рік, ну, може максимум, — два-три. Я думав, що далі мені просто будуть дякувати і обдарювати всякими плюшками... А вийшло зовсім не так! Я вже який рік товчуся на одному місці, і в мене ще навіть початок не почався !!!

Ваша владна команда, Володимире Олександровичу, до того як вона стала владною командою, вона ще щось чула... А як вже вона стала владною, вона стала абсолютно глуха! Люди з вашої команди знали про проблеми які я підіймав і вони таки за перші два роки їх виправили. Відмінено ідіотичний пункт закону Гройсмана-Порошенка 1774-viii 30,3, відмінено абсолютно дурачкуватий злочинний наказ міністерства фінансів від 14.04.2015 № 435 розділ ІІ, ст.8.

Наскільки я знаю, я був першим ініціатором відміни цих ідіотизмів. І справа доведена до кінця. Але Ви знаєте, я НЕ Є професійним правозахисником чи правником, який ревізує і виправляє українське законодавство.

Моя місія, — масово перебороти повальну ідіотизацію суспільства, яка нам тут залишилася в спадок після влади московщини. Спочатку я прямо про це заявляв. Потім я побачив, що людям таке не дуже подобається, вони навіть не хочуть про таке чути і не хочуть вірити в таке!

Ну природно, що вони незадоволені і розлючені починають питати: «А хто ти такий???», «А чи ти не якийсь — шизофренік?», «А чи є в тебе якісь наукові регалії нашого дурачкуватого суспільства і держави, щоб називати всіх дурачками???» ...

Ну от я походу був вимушений зробити собі якісь «регалії» і досягнення, щоб було якось видно, що я сам — не дурачок і не шизофренік. Ну щось, знаєте, значиме, велике, масштабів держави,... брати і показувати що, ось — ідіотизм, ось — ідіотизм, ось — ідіотизм, ось мною виправлений ідіотизм... Щоб люди ну хоч потроху починали мені вірити, що я говорю реальність, а не якісь хворі фантазії ...

Совкові і пост-совкові казкарі навигадували і розповсюдили кучу казачок про найкращу в світі радянську освіту, напропагандили ...

Ну, я був вимушений взяти і на основних базових прикладах показати, що через радянську освіту розповсюджувалася всяка звіхнута дурня. Показав докладно і конкретно, на відомих, засадничих для системи освіти прикладах, у найважливіших предметах.

Кому цікаво можете почитати статтю «Перші кроки в розумінні проблеми ідіотизації і деідіотизації країни.»

https://enigma.ua/articles/pershi-kroki-v-rozuminn...

Так от, я не дурачок і не шизофреник. А ще знаєте що? Я не якись садист, який приходить і тикає бідним нещасним затурканим людям: «Ось у вас дурня. Ось у вас ідіотизм. Ось у вас маячня дурацька...» Я вимушений так робити, але це не самоціль!!! У будь-якому суспільстві багато глупих неосвічених людей і відповідно багато глупостей навкруги. Ще, як я описав у попередніх публікаціях, дуже багато глупих людей, котрі, тим не менш, усвідомлюють купи глупостей навкруги і ходять і глупО все глупЕ ще критикують... Ні! Я трохи не такий! Я показую глупості на вищому рівні, серед професорів і вищого керівництва держави. Я показую, що саме риба гниє з голови! І що це саме зверху, через глупі книжки і методики йде процес оглуплення всього народу. Це не якесь таке явище природи чи суспільства. Це саме — свідома ідіотизація народу насаджена московією зверху багато-багато десятиліть. І жертвою її наша країна є аж дотепер. І саме цим і саме отак наш талановитий народ вже перетворений на отару йолопів. І ця характеристика не з якихось злобних емоцій, а з простих життєвих фактів, що ми вже стали просто джерелом дешевої робочої сили для збирання полуниці або для брудних некваліфікованих робіт у сусідні країни.

Я маю швидкий, над-дешевий, ефективний засіб як виправити цю ситуацію. Але дуже-дуже хто із простих людей і з владних чиновників не хоче вірити в це,... і навіть в те, що взагалі ситуація з масовим ідіотизмом — саме така, як я говорю. Тому я маю наводити такі приклади, навіть жахливі приклади. ЦЯ СПРАВА ПОТРЕБУЄ ДЕРЖАВНОЇ ПІДТРИМКИ І ОПІКИ! Ми вже впевнилися, що неможливо через підприємництво у приватному секторі переконати багато людей в тому, що їм треба швидко легко просто і ефективно ПЕРЕвчитися. ПЕРЕвчити основні засадничі предмети, які їм у офіційних навчальних закладах вклали в голови неправильно, абсолютно неправильно, дуже заплутано. Дуже складно, навіть неможливо переконати батьків, що «ДАВАЙТЕ, МИ НАВЧИМО ВАШИХ ДІТЕЙ НЕ ТАК ЯК В ШКОЛІ». Їм же в школі складати іспити! Дуже великий відсоток людей взагалі не зацікавлені у навчанні або мають від нього негативний досвід. Ще великий відсоток цікавлять не самі знання, а просто дипломи для права займати якусь нескладну, але хлібну посаду. Он як нам, сидить в уряді чиновник і просто копіпастить всім одну і ту саму універсальну відписку, на всі абсолютно різні випадки життя! Навіщо йому взагалі освіта ???

Добре, тепер перейдемо прямо до основної теми з назви статті.

Перше, — це не люди винні, а дурочкуваті псевдо-методики псевдо-освіти, які просуває пост-совкова професура та псевдо-вчені, у яких немає ніякої реальної наукової діяльності.

Друге,... от ніхто з людей не вірить, що те, що я кажу про масову ідіотизацію населення, стосується особисто нього. Що це, — «можливо», «щось таке», далеке, «десь там»,... якісь погані глупі дяді...

Ні, дорогі мої, це стосується кожного! І тим більше, чим з більшою кількістю складних знань і технологій він стикається у житті.

От, давайте, шановний Володимире Олександровичу, розглянемо,... прямо на Вашому прикладі. Не ображайтеся, таке вже життя, Ви у всіх на виду. Ви маєте представляти державу! І, оскільки у нас держава оглуплена масовим ідіотизмом, Ви маєте її відповідно представляти. І ще,... Ви ж вже «винні», разом з Петром Олексійовичем. От саме ви двоє! Бо до вас ніхто не писав президентам всіляких відкритих і закритих листів на цю тему. Тоді ще наукова спільнота країни НЕ усвідомила чітко і повно цю тему. А от до Порошенка писали і до Вас пишемо досить таки часто і багато,... але воно не доходить. Не доходить, бо ви не організували нормальне функціонування інформації в державі. А це Ваш обов'язок!

Як ви можете керувати державою, про яку інформація до Вас доходить тільки через «теплі труби» від кумів і друзів ??? Ніяк не можливо! Це просто — фіктивна державна діяльність. Ми вже бачили не раз, що таке президентський кумівський сліпо-глухий між-собойчик, ... і чим він закінчується. Це вам самим розбиратися, чи ви самі в цьому винні, чи це якась «довірена» особа, якій ви довірили, а вона вас підвела. Але це факт, — ІНФОРМАЦІЯ ДО ВАС НЕ ДОХОДИТЬ, ВИ ЖИВЕТЕ В ІНФОРМАЦІЙНІЙ БЛОКАДІ. Ваше оточення «не пущає» до Вас над-важливу інформацію! Це вже доведений факт! Дивіться мої попередні публікації. https://site.ua/serhiy.grigorovich/35951-ziznannya...

І знаєте воно все починається так чемно й дуже ввічливо. І до Вас і до Порошенка так починалося. «А може Ви не знаєте? А щось там Ваші підлеглі таку дурню начудили...» Але коли всі ці ввічливості розбиваються об стіну глухоти і сліпоти. Тоді вже починається не дуже ввічливе спілкування з колективним «Порошенком» чи з колективним «Зеленським». Бо питання ж дуже просто стоїть. Воно у тому, що ви, очолювана вами система не виконує своїх обов'язків перед країною і перед народом. А народ у якомусь певному сенсі в цей час цивілізаційно і розумово просто знищується. І до того, як просто самі розумні і талановиті люди просто масово емігрують,.. так вже, масово емігрують і самі несперечливі і працьовиті... І таке собі «поїду підроблю» вже замінюється на «вже, мабуть, не хочу повертатись». У дуже багатьох кращих представників народу..

До речі, я не заперечую, що до інших попередніх президентів теж над-важлива державна інформація не доходила, але просто тоді ще не було саме цієї інформації, про масову умисну системну ідіотизацію населення ДЕРЖАВОЮ.

Так от давайте, тут суть коротка.

От давайте, — нещодавно крутили на всю країну дуже важливий, всім цікавий тоді відосик.

Президент представляє державу Україна на одному з найвищих, відповідальних рівнів.

От ми, здається, — країна яка вже понад рік, намагається побороти епідемію covid-19.

Великі вчені і високопосадовці всім розповідають як важливо і як ефективно, і як потрібно носити маски...

(Знаєте, скільки я чув жартів/глузувань/образочок чув про свої маски? Колись на самому початку епідемії винайшов, рекламував, радив і вони вже значно навіть покращені.)

Ой наші ж ВОЗ/МОЗ радять інші маски!!! А от наскільки вони практичні дієві ефективні? А давайте подивимось:

Скажу вам прямо, пане Президенте, ваша влада порадила усьому народу і Вам, Президенту України АБСОЛЮТНО НЕ ДІЄВІ, НЕЕФЕКТИВНІ, НЕЗРУЧНІ, НЕ ПРАКТИЧНІ, НЕРЕАЛЬНІ МАСКИ, котрі взагалі з іншої опери. Багато людей на робочих місцях супер-розповсюджувачів так само як ви носять маску під носом чи смикають її брудною рукою кожну хвилину. І це одна з головних сопричин значної епідемії в Україні. Вона, така маска абсолютно неприйнятна для людей говіркого жанру. Щетина бороди з кожним рухом стягує я її вниз. Це просто і очевидно. Такі маски не годяться. Ну ви ж бачите, що он всі американців зовсім інших масках, ... і в них не спадає.. А пан Кулеба, хоч він і не медичного фаху, але відповідальний і розумний... Бачите, як гарно Він придавив і зафіксував цю маску окулярами. Щоб не підвести себе, свою родину, колег, інших з оточення від себе, американських партнерів. Хтось же там все одного захворіє. А хтось ще і помре, чи з делегації, чи зі знайомих/родичів. І на кого будуть злі думати? Може на того, у кого маска була безвідповідально під носом? А він ще й активно говорив... Знаєте як це виглядає? Коли країна котрій помагають на мільйони доларів проти covid-19, навіть на найвищому державному рівні, Президенту України не можуть підібрати вдягти нормальну безпечну для нього і для оточуючих маску... Це люди, які відповідальні за життя і здоров'я десятків мільйонів інших людей, громадян України... Сумно і гірко все це виглядає.

Ще, наприклад про маски, колись рекомендовані ВОЗ, але не рекомендовані мною, можете почитати отут:

https://enigma.ua/articles/ne-pryshlo-i-roku-vooz-...

Давайте прямо у цьому відосику ще подивимося про інше. Прямо безпосереднього про освіту. Про нашу дурочкувату ідіотизовану совкову і пост-совкову псевдо-освіту. От пане Президенте, ... Вас же довго-довго вчили англійській мові,... вчили в школі, вчили в інституті, думаю що вчили консультанти і репетитори як мультимільйонера, і як президента країни,... І ви точно не глупий, і пам'ять у вас гарна, і на тексти чудова... Ну і як Вас за багато-багато років не найгірші фахівці педагоги навчили англійської мови??? Людину якій це потрібно, і вона знає це, і старається, і мультимільйонер, і селфмейд, і розмовного жанру ...

(Щось тут це посилання на секунди не взялося, потрібний епізод на 19:45)

От Ви від себе, не з папірця, кажете всього чотири слова... От купа людей навіть не наших, а з багатьох країн світу,... дивляться і просто одразу розуміють, ... Що Україна,... це така країна, де навіть найкращі викладачі англійської не можуть навчити навіть Президента елементарним азам мови, які діти вивчають на першому році навчання... Як будується запитання англійською мовою? Ви сказали англійською зовсім не те, що хотіли. І це бачать/розуміють іноземці, наші діти,... Яке в них формується відношення до української держави і освіти???

І реально, не ображайтесь, це не люди — дебіли!!! У більшості людей які років 10 у школі, в інституті вчили англійську, — приблизно така ж сама ситуація. Навіть гірше у багатьох. Це професори і академіки — дебіли! Це вони створюють і потім підтримують/розповсюджують такі псевдо-методики псевдо-викладання, що нормальна розумна свідома людина за 10 років не може зрозуміти і второпати азів англійської граматики. Навіть прості викладачі не винні, вони теж — жертви. Мамка з Канзасу років за сім проміж ділами навчає несвідому дитину, а наші «проХВесори» за 10 років і більше не можуть навчити свідому людину з вищою освітою. От індуси можуть, китайці можуть, японці можуть, а от українці не можуть. Здогадуєтеся, в чому проблема?

Читайте Маніфест Григоровича з додатками.

https://enigma.ua/articles/vitayu-novikh-pidpisnik...

Якщо хтось не зрозумів, чим мені допомагає Президент Зеленський, ... — отакими демонстраційними відосиками про ідіотизацію населення. Поки що тільки ними.

P.S. Те що щось там буде образливе для Порошенка або для Зеленського, я не переймаюся, вони все одно, цього ніколи не прочитають. Вони, — важні зайняті люди? Їм не до якоїсь там нашої печальної реальності. Немає часу на таке!