5fc9b721327cd.png

ОТУТ Я ВЖЕ НЕ МОЖУ НЕ ЛАЯТИСЯ МАТЮКАМИ НА ВООЗ !

Подивитися інтерв'ю Аркадія Водяника представника ВООЗ в Україні. Просто людина реально своєю маячнею сприяє розповсюдженню епідемії в Україні. Навесні вони казали що треба «чхати у згін ліктя» і все буде добре! Зараз він каже, що при вакцинації черги, з яких, мабуть, кожен 5-ий буде носієм covid-19, треба відкривати форточку і щоб помили руки ... Просто треба брати тапка і бити по обличчю. Я вже не кажу про те, що відкриття форточки буде викликати протяг, який занесе кожен вірус комусь в ніс.

ПРОСТО ОКРЕМО КОЖНОМУ ПРО МИТТЯ РУК У МІСЦЯХ СПІЛЬНОГО КОРИСТУВАННЯ. ЗАНОТУЙТЕ КОЖЕН І РОЗКАЖІТЬ ЗНАЙОМИМ І ДІТЯМ !!! ОСОБЛИВО КОЛИ СТОЇТЬ ЧЕРГА ХВОРИХ І ВСІ ПО ЧЕРЗІ З КОРОТКИМИ ПРОМІЖКАМИ МИЮТЬ РУКИ. ПОКРОКОВО!

Спочатку що? Правильно, — хворий брудними руками з соплями і заразними мікро-пилинками калу бере кран відкрити воду, ... Крок 2, — він миє руки, 3 — закриває БРУДНИЙ кран (змочує віруси на крані щоб довше жили), 4, — ви робите те саме ..... І останнє що? Правильно ВИ ВЖЕ ПОМИТИМИ РУКАМИ БЕРЕТЕСЯ ЗА БРУДНИЙ З ВІРУСАМИ І БАКТЕРІЯМИ КРАН ЗАКРИТИ ЙОГО. Спеціально зволоженими для вірусів і бактерій руками. Та ні, ви ж людина розумна, і наступний раз вже будете закривати кран кусочком одноразової серветки і викидати її... Але одночасно, Ви усвідомлюєте, що кожна п'ята дитина отак зробить і потім вже «чистими» руками зі зволоженими вірусами і бактеріями почухає в носі чи очі... (може ще одразу після відкриття крану, вмиваючись занесете вірус в око чи ніс)

Отакі от поради від представника ВООЗ !

Людина абсолютно не в адекваті. Її поради і методи для боротьби з якимось грипом при загрозі «тиждень похворіти». А тут загроза Р4, з купами трупів по всьому світу. Просто немає пристойних слів на таких людей, «професіоналів». Враховуючи геометричну прогресію, зараз, десь три чверті хворих і померлих від ковід-19 на совісті отаких от саме «професіоналів-консультантів». Я вже писав про таких людей, все чому його вчили, у нього в голові на 90%, проти досить безпечних грипу-корі-вітрянки, (еболи і малярії десь там, у далекій Африці) він не розуміє ситуацію і її драматизм. Коли, ще як впаде медична система, просто помре кожен 7-ий заражений.