5f9ebe1de8a1c.png

Немає в Україні ніякого патріотичного активу, все «патріотичне» очолене і захоплене олігархами і путінцями. Діяльність лише імітується.

Багато часу пройшло від створення цієї фрази: «Не можеш перемогти і знищити, то очоль ворога.»

Занадто тепер цей прийом ефективний. Зараз вже ліньки і немає причини комусь щось перемагати чи захоплювати.

Значно дешевше, простіше і швидше, якщо не очолити, то заслати до очільника_недругів своїх безоплатних консультантів/адвокатів/стратегія/ідеологів/помічників... Навіщо кремлю боротися з якимись бандерівцями/праворадикалами/націоналістами/порохоботами ???

Заслані казачки дуже стрімко роблять кар'єру підпитані інформацією/допомогою/грошима/дахом/відходами/вбивцями_конкурентів.

Стриб-стриб і в дамках. Обплели лідера якими порочними самозакоханими фантазіями, оточили лизоблюдами з минулих законсервованих агентів... І все вже! Цей лідер з оточенням будує, наприклад, не демократію Майдану, а якусь свою мало-роську мало-монархію імені себе любого, на радість мижебратЬям. А більшість українців для нього, вже — все, то просто «вороги».

Кадрова політика агентів у стані ворога теж проста: «призначай/підтримуй кого завгодно, аби був виверткий дурень, або, навіть, просто — дурень».

Чому збудилися такі думки? В країні медична система масштабно, системно, публічно, займається розповсюдженням covid-19. Це реально йде не об'явлена війна проти народу. А чим у цей час у нас займаються «патріоти»? Загальнонаціональні опозиційні 7-відсоткові лідери?

Святкують шести-відсоткову перемогу? А, .... у двох великих містах, якщо підібрати ще пару партій, то може вийде більшість?

Яка беззаперечна перемога! Який успіх! Який прогрес! Добавилося ще трохи протестного електорату, котрий ніколи не голосує за діючу владу.

Про війну проти свого народу по ковіду-19 у наступному матеріалі.