Хто з представленої команди можливого президента України Зеленського насправді буде виконувати роботу в уряді та органах державної влади ми не знаємо, бо кандидат повідомив, що вони всі війдуть до адміністрації президента, а потім... «за результатами», будуть прийматися рішення. Тобто людей, яких нам показали, ми більше можемо й не побачити як членів «команди».

Як пан Зеленський зможе позбавитися «совєтського» світосприйняття, свого відношення до України та до Української Держави, до українців (маю на увазі громадян України незалежно від національності) та української мови, яку не зміг вивчити за останні роки ( принаймні з виникнення ідеї про участь в виборах Президента України).

На що піде, щоб «договориться» з керівництвом країни-агресора або його представниками. На мою думку, інтереси України такі: 1. Встановити контроль за державним кордоном на сході країни; 2. Встановлення миру та нормальних умов життя на території ОРДЛО, до чого автоматично приведе виконання пункту 1. 3. Збільшення економічної та військової могутності держави, щоб унеможливити в майбутньому навіть думки в будь-кого про втручання у внутрішні справи нашої країни, посилення тиску на Росію з метою повернення Криму. Чим з цього згоден пожертвувати можливий президент України Зеленський?


P.S. Мені одному здалося, що, відповідаючи вчора на блиц-опитування, Зеленський на деякі питання починав відповідати ще до того. як вони були повністю задані. До того ж, він вже не перший раз в своїх нечисленних виступах звертає увагу, що дуже хвилюється за свою родину та близьких. Чи не надсилає пан Зеленський нам всім сигнал, що йому та його рідним загрожують ті, хто був ініціатором його виборчої кампанії?