Чи можуть забудовники розслідувати факти корупції у сфері контролю над забудовниками та видачі дозвільної документації на будівництво? За логікою ні, але члени ТСК з питань розслідування фактів корупції в органах ДАБК намагаються нас переконати, що так, і навіть влаштовують показові «порки». До складу комісії входять чотирнадцять осіб, з яких будівельну освіту мають троє . При цьому добра половина являється спеціалістами у відмиванні грошей на незаконних забудовах та є тими ж недобросовісними забудовниками, які забудували наші сквери, парки, та будують що попало, де попало і як попало.

Для прикладу візьмемо Олега Дунду. Він — засновник інвестиційно-будівної компанії ТОВ «ІБК» Атол", член ради директорів будівельного холдингу "Independence", колишній директор компанії "А.В.С.", яка отримала право на забудову Печерських пагорбів, знов заполонюючи історичний центр висотками.

Ми бачимо, що Дунда — забудовник. Елітний житловий комплекс "Престиж-Хол" в Києві було зведено з великими порушеннями. Жителями комплексу являються народні депутати, міністри та інші "можновладці". Дунда використав свій вплив народного депутата, погрожуючи, що він буде всіх звинувачувати в корупційних схемах, якщо вони не введуть в експлуатацію "Престиж-Хол". До того цей комплекс не могли ввести багато років через велику кількість порушень, та технічних недопрацювань. Також до його "творінь" відносяться клубний будинок класу de-luxe "Арт Хол" та бізнес-центр на Предславинській, 28.

Більше про цього персонажа буде у моєму відео на сторінці Фейсбук, тож слідкуйте!

https://www.facebook.com/vozniy.so

Кожен член ТСК по ДАБІ повинен пройти ретельну перевірку, і може з'ясуватися, що комісія створена не для того, щоб розкрити факти корупції в ДАБІ, а вчасно і тихо закривати на неї очі, у тому числі й нам з вами, з метою збагачення на цих схемах.