У кума Путіна начисто зірвало дах. Тепер цілий голова політради ОПЗЖ Медведчук шукає американські біологічні лабораторії в Україні.

Як повідомляють джерела в оточенні керівництва партії, Медведчук розпочинає реалізацію чергового проекту Кремля по «викриттю біолабораторій ЦРУ США на території України». При цьому, штаб партії для поширення через підставних осіб уже приготував ряд електронних петицій щодо «припинення роботи американських лабораторій по виготовленню бактеріологічної зброї на території України», з подальшим їх розміщенням на сайті Президента України.

Аналогічні заходи «з пошуку і викриття агентів ЦРУ і поширення американських вірусів в Україні» будуть реалізовуватись депутатами від ОПЗЖ шляхом відповідних запитів. Зокрема, народні обранці від «найбільш опозиційної» політсили вимагатимуть проведення вибіркового тестування населення на коронавірус для пошуку, на хвилинку, ПРИХОВАНИХ ЕПІДЕМІЙ, які, за твердженнями прокремлівських нардепів, культивовані саме у американських біолабораторіях на території України і ретельно приховуються українською владою на вимогу Вашингтона.

Феесбешні методички для партії, яка є форпостом російських інтересів в Україні, варто уже переписати з часів «холодної війни». Нафталінові політики, електорат яких свято вірить у «руській мір» і «амєріканскіх агрєссоров», у власному маразмі досягнули апогею.

Не варто переконувати їх в іншому, нехай вірять у мощі «вічних Лєніна/Сталіна». Варто тільки самим не повірити у те, що генерується у мізках Медведчука, адже він і його апологети скоро відійдуть на цвинтар історії як велике еволюційне непорозуміння і атавізм азійсько-московського дикунства.