Привіт, Хунта.
Переглянув допис... Про західних політиків, які вже два тижні визначаються, як їм до Путіна — задом чи передом.
Хто забув, то це через Навального. Кажуть, опозиціонер такий є в московітського царя-хана. І живий ще. Майже чудо.
Натхненно стверджується, що ось вже зовсім скоро як розсердяться всі оці Макрони та Меркелі, та як тупнуть ногою...
Та як введуть нові санкції, на всіх винних вздовж і поперек як попруть з усією своєю категоричною компромісністю та толерантністю... І буде список санкційний аж на чотири чоловіки.. щонайменше...
Ну і коменти також є, як у нас, та без них.
Одні кажуть — це все фігня, нічого тому Путіну не буде, ну а інші навпаки, звісно — ото ми їм разом з меркелями як покажемо кузькіну мать, буде той Путін ще раз і ще двічі нерукопожатий.

Я ж про що думаю...
От живе собі цей Путін, ну...як живе...
Одні скажуть — добре живе, розкішно, все в нього є, що тільки забажає на цьому світі... Грошей неміряно, влада безмежна, дві дочки є, кажуть, два сина також йому чемпіонка народила.
Статус у Путіна в країні — вище тільки Бог, а під ним — плебеїв стільки, на будь-який смак та розкраску.
Інші кажуть, що то не життя зовсім бути найвпливовішим в мокшанських землях.
Чому та як не життя, не буду занурюватися глибоко. Кожен сам собі нехай додумає, тільки не кажіть, що йому в бункері важко про країну свою думу думати.
Нагадаю коротко, що ВВ Путіна вибрав «під себе» в свій час Березовський, ні дна йому, ні покришки, просунув у владу. А вже незабаром до цього часу нікому невідомий, якийсь дуже затиснутий з усіх сторін чоловічок, цей екземпляр КГБ-іста розпочав своє СМЕРТЕЛЬНЕ ТУРНЕ на цій грішній Землі.
І мені цікаво, чи ведуть на тому Заході хоч якийсь мартиролог по вбитим Путіним людям?
Не особисто він вбивав, звісно, але він і тільки він особисто віддавав накази, або персональну згоду на смерть такій величезній кількості людей, що ніяких сил не вистачить то все перерахувати.
Я не буду дуже щільно згадувати, нагадаю тільки те, що відновив в памяті от зараз.
1. Норд-Ост. Сотні мертвих. Серед них також сотні зовсім невинних. Наказ на знищення людей був відданий за хвилини до вирішення питання в мирний спосіб.
2. Зірвані житлові будинки з людьми в Росії. Гексоген, підривало ФСБ.
3. Потім Чечня, там взагалі ніхто ніколи правду не дізнається, але то сотні тисяч жертв, скільки їх?
4. Беслан, діти. Наказ на вогонь був відданий, аби миротворцем не виступив керівник Ічкерії.
5...6...7...---- 15... ---...20...30...

Я вирішив не писати про всіх, кого згадую. Мені особисто це важко. Журналісти, політики, бізнесмени, безліч випадкових людей, дітей, старих та молодих — сотні, тисячі, десятки тисяч загиблих. Сотні тисяч смертей.
Це величезна географія, це десятки і сотні місць, це практично всі континенти, це майже половина країн світу, де гинули люди за наказом Путіна.
Вони гинули в підвалах під авіанальотами, вони гинули в мирних літаках, які летіли собі з пасажирами, люди гинули там, де уявити свою власну смерть ніхто би з них ніколи не зміг...але вони таки загинули...

То були живі люди, от як ми з вами, яких вбивали снайпери, яких кололи, топили, різали, скидали під авто, вбивали пістолетом біля стін Кремля, яких отруювали «новічками», на яких скидали з літаків термо-баричні бомби, яких розстрілювали з військових кораблів, яких вбивали Буки, яких розстрілювали з автоматів , або підривали вибухівкою найманці...

І я от думаю... Як живеться ВВ Путіну, коли він про те все знає? І знає він добре, мабуть, найкраще за усіх знає, хто та як загинув. Тому що ТІЛЬКИ ВІН знає про всі ті людські смерті, він ЄДИНИЙ УЧАСНИК ВСІХ СМЕРТЕЙ.
Розумієте?
Він єдиний, хто причетний до всього того горя та крові, яка пролилася.

Путін якось обмовився, що «ми всі потрапимо в рай, а ВОНИ здохнуть». Це про нас з вами він казав.
Я вважаю то не просто його словами. Скоріш за все, Путін і в Бога вирішив повірити, аби хоч якось змити кров на своїх руках. Це слова людини, в якої нема майбутнього. Зовсім нема. І в його дітей нема. І він це розуміє, як ніхто.
Думаю, він і Лукашенку допомагає саме тому, бо бачить в Луці себе.

Ну і таке...
Як Оксана Марченко своє дитя з таким монстром хрестила? Як живеться Бойку, Медведчуку, Рабіновичу, Ринату Кузьміну, Льовочкіним-Фірташам різним, всім іншим регіоналам? Тій же Герман, Богатирьовій, Лукаш, Олені Бондаренко? Вони розуміють, кому вони служать?
Як живеться Новінському з його московськими церковниками? От як? Він же то все бачить, чує?
А Онуфрій, він же не сліпий і не глухий? Він розуміє, що ТЕЖ причетний до всіх смертей Путіна? Чи може, не розуміє? Він щодня за ЦАРЯ молиться, до речі...зобов'язаний.
Як можливо ВЗАГАЛІ відвідувати українцям московську церкву, яка освячувала зброю, бомби, снаряди, патрони, які віддправлялися в Сирію? Я вже не кажу про «наших» священників, які ЗАОДНО з Путіним. То взагалі треш якийсь. Вони людей хрестять, діток ваших вінчають, відспівують батьків, а в цей з їхніх хрестів кров невинних капає, кривава купель від Путіна... з «новічком» змішана...
Як ці люди, слуги Путіна, які політиками називають себе, до цього часу є представниками народу у владі? Як за них взагалі хтось голоси віддає?
Вони ж СПІЛЬНИКИ найбільшого злочинця в світі за останні 70 років?
Ще раз.... НАЙБІЛЬШИЙ ЗЛОЧИНЕЦЬ В СВІТІ. ВБИВЦЯ, ВИРОДОК І ВСЕСВІТНІЙ НЕГІДНИК.
Кому ще це НЕ ОЧЕВИДНО?
Тут вже ніяка не політична відповідальність на посаді президента. Тут набагато гірше, захмарно більше. Просто ще ніхто це не пояснював людям та цим не займався.

З Вашого дозволу я промовчу про Зеленського, про його партію....
І Ви чого не пишіть і не кажіть.
А що скажуть на Заході Путіну — скоро почуємо.
(про наших загиблих від руки Путіна — то теж кожен сам собі, напевне, вирішуйте)