Привіт, Хунта.

Вже не вперше зустрічаю коментарі та дописи, що в російському медіапросторі набирає силу нова хвиля ненависті до України по останнім білоруським подіям.

Судячи з усього, головні рупори Кремля на чолі з Симонян вже остаточно визначили головних ворогів.

І хто би ви думали ці вороги?

Правильно, українці.

Більше того, кремлівські пропагандисти повитягували у себе на світ Божий навіть тих діючих осіб української політичної мясорубки, про яких на довгий час забули, а тепер вирішили знову лякати ними упороту русню.

Якщо коротко, то саме національно орієнтовані українці винні в тому, що недолугі білоруси зрадили віковічну дружбу з «русскімі». Саме українці та націоналісти України винні, що білоруси відвернули своє лице від московії. Саме українці винні в тому, що білоруси ТЕЖ згадали свою ідентичність і навіть, УВАГА — пишуть свої плакати і транспаранти БІЛОРУСЬКОЮ мовою.

Повністю «русскоговорящая страна по-обезьяньи копирует украинских нациков и пишет Бацьке свои хотелки на непонятном нормальному человеку языке».

Інший тренд московських теле- олєнєводів полягає в тому, що вони якось дивно НЕ ЧІПАЮТЬ традиційних своїх ворогів — НАТО, умовний Захід, піндосів та інших неприємних кожному «русскому» персонажів.

Який у «русскіх» інший варіант? Що вони реально можуть говорити своїм громадянам, яку ще інформацію доносити?

Уявіть, що Ви звичайний «русскій» і реально вірите в велику місію «русскіх». Яка то місія, Ви не знаєете, сформулювати її Ви не можете, але твердо переконані, що вона є.

Ви реально думаєте, що кругом Вас вороги. Що всі бажають вашої смерті і не дочекаються, коли можна буде знищити вашу ВЄЛІКУЮ РОДІНУ. І ця ахінея в вашій голові вже багато-багато років. Адже іншого вам не кажуть. А самим щось дістати з альтернативної інформації — клепки завідомо не вистачає.

Вороги... А вони насправді вже є. Кругом росії вороги. Наплодилися за остані роки. Інакше вже і бути не може через саму росію. І кремлівські пропагандисти то розуміють найкраще за інших.

Саме тому у них всі бувші «брати русскіх» без виключення зрадники, прислужники «коварного запада», продалися за безвіз, за пєчєньки на Майдані і ладні зубами гризти нещасну росію...

А тепер Ви російський журналіст. Що Ви скажете інакшого, якщо поступила вказівка від керівництва рівня Добродєєва, Ернста тощо?

Ви на зарплаті в державній агенції, державному телеканалі, вам справно платять гроші, ви мрієте про бабло, як у провідних російських пропагандистів.

Тому і казатимете те, що скажуть і те, що чуємо.

І що найогидніше, всі ці потоки лайна мають двосторонню орієнтацію. Тому що «русскіє» залюбки смокчуть САМЕ ТАКУ інформацію. Всі рейтинги показують — «русскіє» в оточенні ворогів і всі з усіх боків їдуть вбивати русскіх младєнцев в трусіках. В перших рядах йдуть українці на чолі з націоналістами. Про Бабченка на Абрамсі чомусь забули.

У мене не залишилося в росії НІКОГО без вавки в голові. Ще з 14-го року. Навіть ті, хто виїхав звідти та дітей забрав в той же Лондон, Нью-Йорк, Берлін — вони до цього часу хворі і ще не відійшли. Вони вже роками живуть у світі, де «всі народилися рівні», але ніяк себе не опустять на грішну землю.

Людська психіка — дивна штука. Я колись ідиферентно ставився до «русскіх», а тепер я їх ледь витримую. Ще трошки і ,мабуть, зненавиджу.

Їхня зверхність, апломб, відверта неповага до співрозмовників, невихованність, вічна тяга до повчання, хоча самі відверто рукожопі, їхня тяга до агресії, їхня лють і злоба до всього, що не по їхньому — це тільки малий перелік їхнього дикунського прадавнього монголоїдного єства.

Просто стримую себе, а так — вважаю дуже негарними людьми.

Всіх «русскіх».

Що це таке? Чому так?

Думаю, це як закон Ньютона, коли сила дії і сила протидії врівноважується. Вони ненавидять умовного мене, а я підсвідомо алаверди умовного русского.

До речі — вважаю негарними всіх без винятку. Хоча кажуть, там є нормальні. Я переконаний, що нема. Може, все зміниться, як по телевізору їм начальство скаже — ФУ !!! Дай лапу !! Дружить !!

Адже стільки щодня вживати Скабєєвої, Шейніна та інших олєнєводів без альтернативної інформації — мізки поїдуть запросто в кого завгодно.