Привіт, Хунта.

Прочитав в Друзях, що Президенти прибалтійських країн звернулися до Лукашенка з закликом зупинити насилля стосовно громадян своєї країни.

І питання — а що там НАШ ??

Наш... Зараз спробую відповісти.

Наш до останніх днів малював свій портрет саме з Лукашенка. Такий собі Господар, ще не Бацька, але вже наближається... їзде лєнточки перерізать на автобусних зупинках та дитячих майданчиках, з дітками-випускниками фоткається, он до вояків вибрався, навіть бухнув з ними. Дарма, що з козацьких часів за бухло в військовому поході свої ж страчували...з Бацьком можна і побухать, нічого ж за це не буде.

Зеленський копіює себе з Луки таким же простакуватим, але і хитруватим одночасно, прозорливим, далекоглядним таким, та ще всевидячим. Він є як Бацько енергійним, рішучим та вольовим в якихось там господарських питаннях. А ще він є караючим для нерадивих чиновників — «шо ти за чертіла, щас Баканову позвоню».

Хоча не петрає ні в чому АЖ нічого (Лука хоч щось тямить в управлінні, нехай і такому специфічному, як в Білорусі).

Одним словом, аби всі знали — для совкового українства, для величезної кількості наших громадян, а також для тих же білорусів і значної частини росіян САМЕ ТАКИЙ ПОРТРЕТ ХАЗЯЇНА, як у Лукашенка, був найближче до душі... аж прилипало.

Лукашенко поїхав на свиноферму. Це сприймається з часів совка НОРМАЛЬНО і так має бути, люди звикли до такого.

А от як уявити, що Дональд Трамп поїде на автозупинку лєнточку різать? Або на шаурму заскоче з Майклом Пенсом, та з Помпео, та ще цілий Рудольфо Джуліані в компашці? Уявили?

Ну то таке, то цілий Трамп.

А Меркель уявіть в такій ролі?

От що скажуть американці та німці на таку поведінку своїх лідерів?

А наш ГРЬОБАНИЙ СОВКОДРОЧЕР тільки цим і живе — ідеалами від совка. Тому і голосує за такий портрет. І буде голосувати.
Бо західний лідер йому ЧУЖИЙ.
СТРАШНИЙ ЗВІР з кіно.

Тому в команді Зеленського і Голобородько з'явився, тому і змальовують роль для Зеленського з Лукашенки.

І тепер, після свіжих подій у Білорусі, у Зеленського з'явився ТАКИЙ ШАНС... Лукашенко здувається. Вже нема образу білоруського Бацьки, залишається Зеленський сам, один для усіх єдиний і неподільний.

Тобто, Зеленський -Голобородько залишився єдиним взірцем для совкодрочерів і йому тепер з Лукою за образ ХАЗЯЇНА змагатися не треба. Бінго, що скажеш.

Чи буде так? Та вже є і тільки в розвиток піде ця роль для Зелі, тому що іншого образу для Зеленського годі придумати.Політтехнологи з катушок злетять, а нічого кращого не придумають.

А як придумають його сценаристи, наприклад, інтелектуала якого, то як Зеленському його втілити? Ну от як образ Гавела на Зеленського повісити? Або той же образ виваженої та конкретної Далі Грибаускайте?

От Вам і відповідь на питання — а що там наш?

Він за визначенням нічого не може сказати Лукашенку стосовно протестів білорусів ПРОТИ Луки. Бо це наче самому собі сказати — ти виродок, а не президент.