Привіт, Хунта.
Не бачили, бува, як останнім часом Суркіси нервово тягнуть чинарики в підворотнях? Це все тому, що замість багаторічного і більш-менш успішного Чемпіонату України з футболу на перші шпальти усіх засобів інформації вийшов Чемпіонат «Хто кого посаде в тюрьму першим». Або хто піде слідом, або хто кого рейдерне, згвалтує, хто кому справи в сотні томів зіллє, хто кого підставить, звільнить та Зєлєнському першим накапає.

1.Тут тобі Аваков-Геращенко з Кагарликом. (Провтикали на Богомольця момент, тепер ДБР крутить почало свою власну шарманочку і ця мелодія в МВС гупає такими низькими частотами і такими потужними децибелами, що аж косяки в дверях переклинило). А окрім Кагарлика зовсім скоро ще стільки розпочне по поліції вилазити на ясні очі усієї публіки. Це будуть точно не рюкзачки-"дєшовка". Це буде щось набагато серйозніше. Бо аж тріщить все в господарстві Авакова, і у Шкіряка з Зіновієм теж, аж репає сорочка, як бабусі колись співали.
2. А тут тобі ДБР хоче до мистецтва наблизитись. Ну страх як бажає, а клятий Порох не дає. Вже краще би ті слідаки на якусь оперу сходили, чи на якийсь там балет. Бо реально ж усім пох, чим вони тав в своєму ДБРі займаються. Результату що раніше не було, що й зараз не буде. Буде той результат аналогічний хоч обі по картинках Пороха в музеї Гончара, хоч по балету десь в оперному театрі, або з тим же успіхом ДБР може зі спецназом увірватися в громадський туалет на автовокзалі в Чернігові.
3. По Чернігову, до речі... Хто ж тепер китайцям кредит віддасть? Після того, як грохнули такого чесного депутата та вельми здібного політика в сортирі? Ну за оті гроші кредитні від китайців, знаєте? Ну не китайці ж його теє... він їм живий був потрібен. Мабуть, "швидкогроші" будуть скоро розсилати листи про повернення юанів всім українцям.
4. А тут он САП-Холодницький удар від ГПУ парирує. З ночі прям готувалися. Тактику відпрацьовували. То ГПУ листи надсилає, то САп, то НАЗК,... а тут тобі поважні посли могутніх держав допомагають усім антикорупціонерам... Дивиться на то все зі своєї Пущі Водиці наш славний Ренат Кузьмін і вже, мабуть", в кінець офігів від розпасовок, взагалі мяч "потіряв".

Так все виглядає, що зовсім скоро цей чемпіонат перетне екватор, а там дивися, на осінь і друге коло закінчиться. Отоді, мабуть, і бабахне.
Може, хто пояснить, в чому тут собака порилася? Всі "органи правопорядку", щоб їм добре жилося, прям на вухах всі стоять, одне повідомлення гучніше за попереднє.
А це ж Саакашвілі ще нічого не сказав )).